Tak půl roku to bude… ale samotná akce byla ok. Přišlo mi že toho má plný brejle když jsme skončili. Při pomoci hraček jí to dalo asi zabrat.
OLOMOUC - PRIVÁTY
Re: OLOMOUC - PRIVÁTY
Tak půl roku to bude… ale samotná akce byla ok. Přišlo mi že toho má plný brejle když jsme skončili. Při pomoci hraček jí to dalo asi zabrat.
ale neni moc oplacana ? podle fotek to bude ten typ co kdyz tomu necha volny prubeh tak je prusvih na svete. kolik bys ji typoval ?Fantomek píše: ↑21 leden 2023 11:51
KeelCZ píše: ↑21 leden 2023 11:55ale neni moc oplacana ? podle fotek to bude ten typ co kdyz tomu necha volny prubeh tak je prusvih na svete. kolik bys ji typoval ?
Můj odhad 35 let. Ale oplácaná nebyla, ale ani vychrtlá. Ale jak řikám já beru její benefit že si nechá naložit a s použití hraček je to jízda. Aji 4x výstřik a aji se pěkně nastaví. Taky mám rád hubený!
Tak trochu volnější už byla, ale podle mě má menší bříško než na těch fotkách
Hračky má svoje? A nezkoušel někdo 3 s Bárou a Natálií?Fantomek píše: ↑21 leden 2023 16:32
Můj odhad 35 let. Ale oplácaná nebyla, ale ani vychrtlá. Ale jak řikám já beru její benefit že si nechá naložit a s použití hraček je to jízda. Aji 4x výstřik a aji se pěkně nastaví. Taky mám rád hubený!
Je to raketa má už něco za sebou, ale jako dá se… a myslím že 1500 a 500 A 500 ob
Matty113 píše: ↑20 leden 2023 00:37Zdarec, tak jsem prubl báru https://www.sex.cz/600269?Kraj=olomouck ... omouc&S=28
Byla to moje první návštěva “privátu”, takže moje hodnocení asi nebude úplně objektivní, protože nemám zkušenosti, pouze s modrým webem.
Ale k věci, domluva přes telefon ok, dojel jsem na adresu, za dverma fakt malinká “slečna”,na me asi až moc malá, v obličeji v pohode, z fotek bych ji nepoznal, ale asi sedí, i věk, možná malinko starší, to tezko říct, jinak byt cistej, nabídla sprchu a šlo se na věc, nemel jsem čas se zdržovat takže jen pulhodka za litr, vše s gumou, oral s gumou jsem zažil poprvé, takže tezko soudit kvalitu, ale za me v pohode, u sexu taková trochu neutrální, občas kouká na vás občas do stropu, na vyprázdnění pytle asi v pohode, ale za me opacko asi ne, ale to asi budu moct porovnat až navštívím jiný privat. Jinak to bylo v pohode, arogantní nebyla, to beru jako plus![]()

-
- pokročilý
Adriana sweet angels..
Zkusil jsem půl hod ... 1000Kč + 500 OB..
Nejspíš jsem ten den nebyl první.. Po příchodu směr sprcha, vždy když připlácím OB, tak si ho aspoň 3x umyju ať to má příjemnější.. mám průměrnou postavu i věk. Ale co přišlo po sprše - vzala vlhčenej ubrousek a šileně mi ho začla drhnout
to jsem ještě nezažil, fakt nepříjemné ještě jak ho mám citlivého. Vzala ho do pusinky asi tak na 3 min a už šahala po gumě, říkám ať si ještě pohraje. Debilní pohled a pokračovala asi ještě 2 min tak nepříjemně, že sem ji už ani nezamítl natáhnout gumu když to zkoušela znova. Naskočila a pak ze zadu. Tady už jsem ale cítil smradlavou kundu a začal vadnout
. Nechutnej smrad, a to už při orálu jsem měl podezření, že ji táhne z huby. Tak buď to jelo z kundy a nebo oboji
... Tak jsem to rychle dodělal a vypadl, se sprchama jsem tam mohl být tak 20min.
Postava nuda, prsa malé a hnusné. Celkově nepříjemná. Po dlouhé době zklamání u sweet...
Rozhodně NEDOPORUČUJI...
Nejspíš jsem ten den nebyl první.. Po příchodu směr sprcha, vždy když připlácím OB, tak si ho aspoň 3x umyju ať to má příjemnější.. mám průměrnou postavu i věk. Ale co přišlo po sprše - vzala vlhčenej ubrousek a šileně mi ho začla drhnout

Postava nuda, prsa malé a hnusné. Celkově nepříjemná. Po dlouhé době zklamání u sweet...
Rozhodně NEDOPORUČUJI...
Me teda ptaka hadrikem nedrhla,ale ten OB nebyl z nejdelsich jen co je pravda , i kdyz pozdeji si ho pokourila znovu jak se vzpamatovala. Nemam pocit ze by ji smrdela kunda, ale trochu z pusy jo. Takova profi studenejsi byla ze zacatku ale pozdeji se sni sukalo docela dobre aji jsme se u toho objimali. Nenapadne me navedla do sprchy tak 15 min pred koncem. Bude asi dost naladova, aji to sama rikala. Ze zacatku jsem ji nasral , ze jsem si tam otevrel okno abych tam vyvetral kdyz si ona odskocila pripravit se ( coz by je melo napadnout delat automaticky ty kundicky tam ) , ale zatohle me kdysi malem vynesla v zubech jako kocka mys aji Sofiie. Ty holky jsou jak jebnute, vsak bych to okno zase zavrel nez bych ju zacal sukat.Mamtorad-olmik píše: ↑23 leden 2023 09:17Adriana sweet angels..
Nejspíš jsem ten den nebyl první.. Po příchodu směr sprcha, vždy když připlácím OB, tak si ho aspoň 3x umyju ať to má příjemnější.. mám průměrnou postavu i věk. Ale co přišlo po sprše - vzala vlhčenej ubrousek a šileně mi ho začla drhnoutto jsem ještě nezažil, fakt nepříjemné ještě jak ho mám citlivého. Vzala ho do pusinky asi tak na 3 min a už šahala po gumě, říkám ať si ještě pohraje. Debilní pohled a pokračovala asi ještě 2 min tak nepříjemně, že sem ji už ani nezamítl natáhnout gumu když to zkoušela znova. Naskočila a pak ze zadu. Tady už jsem ale cítil smradlavou kundu a začal vadnout
. Nechutnej smrad, a to už při orálu jsem měl podezření, že ji táhne z huby. Tak buď to jelo z kundy a nebo oboji
... Tak jsem to rychle dodělal a vypadl, se sprchama jsem tam mohl být tak 20min.
Rozhodně NEDOPORUČUJI...
Vivien nas tam vsechny rozmlsala a ted kdyz utekla tak prisla tvrda srazka s realitou : (
Je mi po ni smutno , ale odjela za vecima prachama. Tech 1500 / hod by ji sluselo vzhledem k tomu ze ma 30 pryc. Ale kdyz si slavna silikonova Katy rika 2500 / hod a chlapi to platijou , tak je tady neco spatne a vubec se Vivien nedivim. Maserky za 2.5 v blede modrem Xd
Čau borci, stojí za to ta natalie - olomouc z modrého webu u Globusu? Nebo mám zabrousit raději jinam? Díky
Zdravím všechny už někdo zkoušel tuhle ťapinu?
https://www.sex.cz/863072?Ag1=18&Ag2=23 ... lomouc&S=1
namáhal ses aspoň podivat na těch PĚT STRÁNEK VÝSLEDKŮ HLEDÁNÍ, nebo z registrace rovnou recenzní vlákno voblažuješ stupidníma dotazama vole?
adis61 píše: ↑24 leden 2023 12:44Zdravím všechny už někdo zkoušel tuhle ťapinu?
me taky ze zacatku vypicovali nekteri mudrcove nez jsem se zorientoval , ale najdou se tady aji ctenari kteri nemaji vybrane hlavy a obcas poradi kdyz taky napises par recenzi. Jmeno tapky vzdycky napis do vyhledavani v sekci Olomouc a vyjedou ti kecy o dane holce.
jinak Suzi je pekna holka, akorad na obrazku je proste drobnejsi nez v reale. Je problem se do ni dostat na vic nez na 5 cm protoze se brani rukama kdyz mas tendence do ni strcit ptaka trochu hloubeji. takovej prumer za 1500/2000 , nektere tapky ji zavidi ze se nemusi malovat pred sukanim jak je pekna v obliceji. Ale modelka to neni uz
tušim je taky jedna z mála co si nechá protáhout áčko, i když vo tom je praktickejch zmínek minimum