Ahojky

Uniká mně celkový smysl tvého předchozího příspěvku.Dylenhunt píše: ↑27 únor 2023 15:53všecky tydlety místní prdele neznám (ostatně to skoro ani nikdo z původních rodilejch), většinou to je součástí jedné velké MČ, kam se to třeba před časem přilepilo, dybys řekl klub, to už sem slyšel, tak to jo, to bych se chytl hned
byt to za hodinu, tak to je úplně jiná liga, to souhlas; když je to pak za hodinu ale 1700, tak jako, jistě no, není to tak hrozný, jak řada jinejch, kde potom chcou dva litry
jenže je to furt jenom základ a když pak hvězdy chcou za VŠECKO příplatek né třeba 2, 3 stováky, ale rovnou pětikilo, na to se můžu vysrat:
to radši zajdu sporadičtějš, ale rovnou k nějaké rozumné za stejnou cenu na 2+ hodiny
sterilní zásun nikomu neberu, ale zážitek co je jenom o cosi lepší, než se vyhonit, jako za co tam platit? že se (eště) nerozežrala do vorvaně
Taky jsem byl u Nikol 775 696 582 fotky fajn, mladá slečna ale ta cena. S přístupem také souhlasím velké nic moc a mohu nedoporučit - zbytečně vyhozené peníze.
Amelíe Telečská,fotky fejk tak o 20 kg na víc,nejraději by jen honila a masírovala při šukání jak píše kolega ptáka drží v pulce pusti jen na kousek rovněž za 10 minut jsem byl venku.Absolutně nedoporučuji jeden z nejhorších zážitků v noření za 30 let.Xes89 píše: ↑08 březen 2023 00:46Poslední dobou mám dojem, že nabídka v Jihlavě je snad horší než v Brně. 3 domluvené návštěvy, klaply dvě a ani při jedné nebylo moc o co stát.
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... ihlava-691 603200428 / 603 200 428
Aneta, Brněnská
Domluvená schůzka v pondělí na 18.00, ve 4 jsem ji volal s tím, že bych mohl přijet hned, údajně má čas až v 6.v domluvený čas přicházím od náměstí a vidím jak před tou barabiznou postava zřejmě jiný nornik a snazi se marně někam dovolat. Zkouším teda slečně zavolat s tím, že počkám než borec zajde a světě div se "volaný účastník není dostupný".
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... -plzen-200 776241699 / 776 241 699
Amelia, Telecska
Na druhý pokus se mi podaří dostat k Amelii.
Fotky rozhodně nesedí ani při velké představivosti, vzhledem k prvnímu nevydarenemu pokusu, časově tisni a přetlaku v kalhotách však zůstávám.
Ženská znudena, až nepříjemná, hned mě začala patlat olejem, aniž bych o masaz zadal, při žádosti o přechod na kouření začne honit, ale stylem že jsem myslel že mi ho urve, tak Velim ať jdem na to, ruku mi držela v půlce péra abych prej víc neprirazel, že ji to bolí. Suma sumárum po 10 minutách odcházím nasran bez šťastného konce.
Čau admine.
Potvrzuji a souhlasim, jen bych jeste doplnil, ze jede dost na piku, takze kdo si chce za 1000 zapichat sjetou cikorku, tak proti gustu.. ja jsem tedy vynechal, sjetych cigosek je v kazdym meste dost a jeste jim za to neco platit a podporovat je muze jen idiot..
není to ta prasnice kousek od náměstí jak se tu o ní už psalo? Že to není už ani vorvaň ale rovnou bachyně?Obrklatic píše: ↑12 březen 2023 00:09Potvrzuji a souhlasim, jen bych jeste doplnil, ze jede dost na piku, takze kdo si chce za 1000 zapichat sjetou cikorku, tak proti gustu.. ja jsem tedy vynechal, sjetych cigosek je v kazdym meste dost a jeste jim za to neco platit a podporovat je muze jen idiot..
Ne to myslis nejspis chtivacica1, meni casto nicky.. holkazjihlavy je od mestskeho nadraziMiros86 píše: ↑12 březen 2023 11:22není to ta prasnice kousek od náměstí jak se tu o ní už psalo? Že to není už ani vorvaň ale rovnou bachyně?Obrklatic píše: ↑12 březen 2023 00:09Potvrzuji a souhlasim, jen bych jeste doplnil, ze jede dost na piku, takze kdo si chce za 1000 zapichat sjetou cikorku, tak proti gustu.. ja jsem tedy vynechal, sjetych cigosek je v kazdym meste dost a jeste jim za to neco platit a podporovat je muze jen idiot..