Erotické masáže Sensual salon Plzeň
Erotické masáže Sensual salon Plzeň
Nazdar všichni z Plzeňského Kraje.
Musím říct, že v Plzni jsem dlouho hledal nějaké erotické masáže na úrovni. Až teď jsem našel Sensual salon Plzeň Lobzy. Velice jsem byl spokojený jednáním ženy na telefonu a také možností výběru dívky přímo v salonů. Po krátkém představení jsem měl vybráno a šli jsme na to. Spokojenost s celkovým dojmem, čistotou a intimním prostředím při svíčkách. Bylo mi nabízeno také občerstvení což se tedy nestává. Neskutečně jsem si vychutnal celou dobu s krásnou dívkou jménem Kira. Krásně upravená po celém těle, ani jediný chloupek mě nikde neškrabnul. Masáž nuru jsem měl s kombinací mazlení, hlazení a masírování. Pro mě opravdu krásný zážitek a velice rád se budu vracet. Děkuji Kiro.
Musím říct, že v Plzni jsem dlouho hledal nějaké erotické masáže na úrovni. Až teď jsem našel Sensual salon Plzeň Lobzy. Velice jsem byl spokojený jednáním ženy na telefonu a také možností výběru dívky přímo v salonů. Po krátkém představení jsem měl vybráno a šli jsme na to. Spokojenost s celkovým dojmem, čistotou a intimním prostředím při svíčkách. Bylo mi nabízeno také občerstvení což se tedy nestává. Neskutečně jsem si vychutnal celou dobu s krásnou dívkou jménem Kira. Krásně upravená po celém těle, ani jediný chloupek mě nikde neškrabnul. Masáž nuru jsem měl s kombinací mazlení, hlazení a masírování. Pro mě opravdu krásný zážitek a velice rád se budu vracet. Děkuji Kiro.
Re: Erotické masáže Sensual salon Plzeň
Ahoj, a ceny ?
Platil jsem 1900 Kč a byla to hodina
Tak u mě to bylo naopak, přístup byl ok,ale paní byla Karolína myslím,byla naprosto pod uroven celého toho postředí. usměv žádný a je mě napomínala a co jak mám mít atd. Nuru masáž má být celám tělem a tady to bylo pouze jaksi otírání prsama. Díky už nikdy víc
-
- panic
Čau všichni, tak jako tenhle salon můžu jen doporučit. Už jsem během pár měsíců vyzkoušel asi všechny masérky. Vše na úrovni, v jakou jsem doufal. Žádnej sex určitě nečekejte!! Děvčata jsou milé, vždy upravené a šikovné.. Byl jsem velice spokojený se Stelou a Viktorii. Mám rád brunetky
Moc děkuji za krásně strávený čas. Už se těším na další návštěvu.

...
Naposledy upravil(a) Honza79 dne 23 srpen 2022 23:58, celkem upraveno 1 x.
...
...
S tou jsem nemel tu cest, zajimave. Ale stejne bych chtel jeste jednou videt ti telicko co mela Lola. Kdyby nekdo vedel kde je, nebo mel kontakt, tak bych se pokusil nejak odmenit.Honza79 píše: ↑28 prosinec 2021 23:07Byl jsem tu dneska..
Slečna Markét, 20, blondýna, hezká postava, přístup ok, ale možná trošku stydlivá
Prvni návštěva tohoto podniku, na sex.cz Plzeň klasika 30 ženských, masáže 50 nebo 60 tak co mám dělat.
Cena 1900 hodina, nuru nebo body to body..
Nabydla mi pití, sprcha a po chvilce jsme na to šli, Teda její tělíčko bylo super, na dvojky prsa moc nechodím ale tahle umí.
Jenom místo gelu měla olej, na chodbě chodila paní spojovatelka, takže soukromí trošku narušené..
Takové rozmazlovani jsem dlouho nezažil, skvělá ženská, zase trošku změna a budu zase někdy..![]()
Dobrý den krásná masáž slečna Ema je opravdu andílek , prožijete krásný sex na konci a ještě něco vám dá opravdu super
V Plzni na masáž s příjemným erotickým podtextem jedině Sensual salon Plzeň. Krásné prostředí, hezké slečny. Chodím k Táně, ale ta bývá často ve studiu v Praze. Začal jsem tedy se Sofii a opět spokojenost. Hodně se rozšířila nabídka slečen. Tak kdyby jste měli zkušenosti s jinými děvčaty, dejte info
Byl si spokojeny se Sofii? Co ta Tana neni takova pri tele? Je sikovna?rodat píše: ↑28 únor 2023 17:13V Plzni na masáž s příjemným erotickým podtextem jedině Sensual salon Plzeň. Krásné prostředí, hezké slečny. Chodím k Táně, ale ta bývá často ve studiu v Praze. Začal jsem tedy se Sofii a opět spokojenost. Hodně se rozšířila nabídka slečen. Tak kdyby jste měli zkušenosti s jinými děvčaty, dejte info
Asi se tam na holky zajedeme s kolegou podivat a premyslime, ktere vybrat.