Tchaj-wan
Moderátoři: bullseye, broucek47
Tchaj-wan
Přátelé,
v květnu mne čeká cesta do Taipei a protože tu není příslušné téma, předpokládám, že se toho moc nedozvím ... Přesto to zkusím. Nějaká doporučení pro příjemně strávený volný čas v této zemi?
Každopádně, zkusím co půjde a podělím se o nornické zážitky ...
M.
v květnu mne čeká cesta do Taipei a protože tu není příslušné téma, předpokládám, že se toho moc nedozvím ... Přesto to zkusím. Nějaká doporučení pro příjemně strávený volný čas v této zemi?
Každopádně, zkusím co půjde a podělím se o nornické zážitky ...
M.
Re: Tchaj-wan
T Tajpeji Ti zrovna dvakrát pšénka nepokvete. Nejvíce děvčat je v okolí Longsan Temple (dobré spojení metrem). Jsou zde standardní brothely a pouliční děvy. A ty jsou docela nic moc a docela znechucující je množství šlapajících důchodkyň. Docela často zmiňovaný distrikt češe policie, což by mohlo být pro cizince nepříjemné. Většina místních ťapin s bělochy nechodí, ceny vysoké - 2000 TWD za short time. To si raději za pár desítek USD kup letenku u např. Air Asia a zaleť na Filipíny.
Nemam zkušenosti jako kolega vejš,ale v jednom dokumentu jsem viděl,že ťapky jsou i v kasinech.A hned je poznáš a prej jsou dost otravný,no zkusit to můžeš.
-
- norník závislák
zdarec nornictvo,...
rád bych přispěl do mlýna i svojí troškou,....
měl jsem možnost se podívat do mekky automatů,... Taiwan, konkrétně do Taipeje a Honšu, píši to foneticky, nebudu zde dělat vzdělance,.....
Holek je všude jako máku, zejména po 22h večer v přilehlých barech,... je psina pozorovat je jak cumlají jedno třetinkové pivo, ale vraťme se k tématu noření,....
měl jsem to štěstí, že náš průvodce byl mladík a hlavně uměl sehnat to co jsme chtěli, ve druhém báru jsme našli moc hezká děvčátka cca 18-20, pravděpodobně studentky, obstojná angličtina, asi hostesky od pivovaru ale po chvíli jsme se přesunuli výše do pokojíčků, no řeknu Vám postel 2 x 1,5m, cimra 3 x 3 m ještě, že tam byla všudypřítomná klima. slečna odběhla se upravit, donesla navlhčené ubrousky a hezky mě utřela, stejně jsem byl po cachtání v hotel. bazéně jako houba. shodila šatečky a div,se pod nimi nic, hezké dvojky, chvíli OB, nasadila gumku a nasedla, no asi jsem nečekal ve dvě ráno takovou jízdu, no nakonec orálek a vše spolkla, přiznám, že ve mě byla tak trochu malá dušička aby člověk něco nechytil, ale raději jsem to trochu pojistil ATB.
celá tahle sranda stála 2000TWD, což je 1400 kč, za dvě hodiny. Něco jsem nechal v Baru, žízeň je věčná, jen barmanka nechápala, jak to, že jsem střízliv, když mám v sobě 8 piv ( ale 0,3l
)
Před odjezdem jsem ještě vyzkoušel i na hotelu svlečny, sice byly za 2500,- ale také za 2 hod. vířivka a přilehlá odpočinková zóna byla k tomu stvořena, nakonec i v pokoji letiště jsme pokřtili,....
za mě to byla vydařená služební cesta,....
rád bych přispěl do mlýna i svojí troškou,....
měl jsem možnost se podívat do mekky automatů,... Taiwan, konkrétně do Taipeje a Honšu, píši to foneticky, nebudu zde dělat vzdělance,.....
Holek je všude jako máku, zejména po 22h večer v přilehlých barech,... je psina pozorovat je jak cumlají jedno třetinkové pivo, ale vraťme se k tématu noření,....
měl jsem to štěstí, že náš průvodce byl mladík a hlavně uměl sehnat to co jsme chtěli, ve druhém báru jsme našli moc hezká děvčátka cca 18-20, pravděpodobně studentky, obstojná angličtina, asi hostesky od pivovaru ale po chvíli jsme se přesunuli výše do pokojíčků, no řeknu Vám postel 2 x 1,5m, cimra 3 x 3 m ještě, že tam byla všudypřítomná klima. slečna odběhla se upravit, donesla navlhčené ubrousky a hezky mě utřela, stejně jsem byl po cachtání v hotel. bazéně jako houba. shodila šatečky a div,se pod nimi nic, hezké dvojky, chvíli OB, nasadila gumku a nasedla, no asi jsem nečekal ve dvě ráno takovou jízdu, no nakonec orálek a vše spolkla, přiznám, že ve mě byla tak trochu malá dušička aby člověk něco nechytil, ale raději jsem to trochu pojistil ATB.
celá tahle sranda stála 2000TWD, což je 1400 kč, za dvě hodiny. Něco jsem nechal v Baru, žízeň je věčná, jen barmanka nechápala, jak to, že jsem střízliv, když mám v sobě 8 piv ( ale 0,3l

Před odjezdem jsem ještě vyzkoušel i na hotelu svlečny, sice byly za 2500,- ale také za 2 hod. vířivka a přilehlá odpočinková zóna byla k tomu stvořena, nakonec i v pokoji letiště jsme pokřtili,....

za mě to byla vydařená služební cesta,....

Zdravím nemáte někdo nějaký aktuální imibfo případně řadu co kde a jak? Chystám se tam jen na stopku na dva dni tak bych si to rád zpestřil..diky za info.
kolegove byl jsem 3x v taipei, uzasny mesto, cisto, nemaj tam odpadkovy kose to jsem koukal, jidlo moc dobry taiwanci jsou foodies. tapiny jsou jak psal kolega vyse nejvic v okoli metra longshan temple, smerem do toho night marketu tam, je to dlouha silnice vsude stanky s jidlem tapiny poznate, v bocnich ulickach tam jsou maly karaoke bary kde delaj striptyz a muzete zaplatit bar fine a vzit si ji do hodinovyho hotelu treba, tech je tam vsude dost..vetsinou stary tapiny tam, pro milovniky milf a gilf idealni, obcas se da najit i mlada tam, ja mel jednu mladou s bobrikem tam za 3000 NTW..
dale jsou masaze s happy endem, oralem obcas jde domluvit i sex, v maserskejch salonech na konci linsen north road, ta jde od metra shandao temple ale je to moc dlouha ulice a ty salony jsou az na konci to jdete treba i 15-20min tam tak lepsi taxikem... na recepci samozrejme rikat ze full body nedelaj, musite pak s holkou na pokoji... v bocni ulicce tam od linsen north jsem nasel malej karaoke bar a tam vyplatil bar fine 3000 NTW a vzal ji naproti do hodin.hotelu byl svolna ke vsemu, napita tak jsem se vyradil, takova baculka stredni vek...
jinak jede badoo a tinder, tam jsem nasel 2 filipinky jedna starsi co se tam vdala a rozvedla, a druha tam dela ve fabrice.. obe daly hned napoprvy a zadarmo, jen za prislib ze budeme ve vztahu
pak naky taiwanky se nasly na badoo taky, jsou inteligentnejsi obecne nez filipinky, jedna delala v 7/11 a studovala dalkove v tainanu, jezdila tam tim jejich speed trainem to by meli zavest tady v cesku, vevnitr se citite jak v letadle a tainan - taipei main station je snad za 2-3hod, u nas by to streku cesky drahy jely 2 dny.. tak tadle si mi vyzvedla v metru, tak 173cm, s brejlema trochu tlusta, chtel jsem vymyslet nejdriv nakou vymluvu proste se mi nelibila, no nakonec sem si rek ze zhasnu a preziju to a svete div se byl z toho super zazitek, mela krasnej kulatej zadek, zadny speky i kdyz byla velka tak pevny telo, na taiwanku vetsi prsa a zezadu ji sukat do toho zadecku ona se o toho opirala rukama o zed a mega vzdychala a kricela ze to muselo bejt slyset v hotelu na cely patro, strikala, no zjistil jsem ze zdani klame
a kourila moc rada, cela stastna ze ho ma v ruce a v puse tak mi u toho furt opakovala ze ji tadle vec moc chybi
mam na ni fb kdyby nekdo mel zajem
dalsi zazitek, chodili jsme chlastat do baru revolver, to je primo u chiang kai shek memorial hall, takovej malej trochu jako irish pub, tam meli evropsky pivo toceny, jeden rok jsem to vychytal kdyz tam meli czech week a tocenou plzen, tam byly portugalky, brazilky, ale ja chtel asiatku no jednou jsem tam o pulnoci dostal hlad a sel vedle par baraku nez nasel nakou otevrenou jidelnu, tam o pulnoci plno samy taiwanci vsichni ji
tak ja po 10 pivech a nekolik panaku ty jejich taiwansky sragory kuoliang nebo jak se to jmenuje sotva chodim tam neco objednavam sedam k jedinymu volnymu stolu, prichazi ke mne strizliva mala obluda v brejlich a jestli nechci presednout k nim... byla u stolu s takovou tlustou.. ta byla i na mne moc, ale alkohol v krvi dela divy.. byly to studentky national taiwan university, ta tlusta tam teda delala na recepci neco takovyho.. tak me vzala k ni do bytu, na jeji motorce, i helmu mi dala, jeji byt klasika na taipei, 4.patro zadnej vytah, v bocni ulicce nekde u yongchun, mini byt, asi 2 mistnosti.. v sexu nejlepsi co sem na taiwanu zazil, mega kozy, malej zadek teda ale furt strikala, jenom jsem trochu pritlacil nebo zrychlil hned vystrikla takhle celou noc, byli jsme na psoteli i ve vane, pamatuju si to matne jak jsem byl napitej, kdyz jsem nemoh jsem ji lizal proste celou noc byla v zaprahu a nejlepsi pak nad ranem kdyz uz jsem nemoh poradne sukat a usinal u toho, uz svitalo, tak jsem ji mel zezadu, ona kleci na ctyrech a ja uz nemuzu tak ho do ni jenom dam, nebo jsem proste prestal sukat uz sam nevim, proste jsem ho mel v ni a nehejbal se, ona taky ne, neprirazela, a ja cumim ale pero mi v ni jezdi tam a zpatky, pritom se nikdo z nas nehejbe
vubec jsem nechapal ale po nekolika hodinach sukani se jeji kunda tak rozjela ze ty jeji posevni svaly mi mackaly ptaka dopredu a dozadu aniz by se jeden z nas hejbal...no neco uzasnyho, byl jsem s ni pak jeste parkrat a i kdyz sex super tak todle samovolny stahovani jsem uz s ni nezazil... zajimalo by me jestli to nekdo zazil a s kym... vim ze nektery baby umi stahnout posevni svaly a ptaka tak zmacknout, ale docilit toho ze ho do ni jenom strcim a oba se nebudeme hybat a pritom jeji kundi svaly mi ho budou pumpovat rytmicky dopredu a dozadu dokud se v ni nevystrikam to jsem jeste nikdy s zadnou nezazil.. on me v ni normalne jezdil rychle jako kdyz je v naky electric milk machine.. mam na ni fb i fotky bych nekde vyhrabal, psal jsem si s ni pak ale chtela denni kontakt a ja ji napsal jednou za 2 tydny, tak pak nas kontakt prestal a kdyz jsem prijel za rok na taiwan tak uz byla vdana za nakyho cernyho amika kterej tam studoval nebo pracoval na univerzite.. skoda ji
mel jsem tam naky z badoo co nestoji za rec, vetsinou je bral na jidlo, ona treba navrhly kde, znaji to tam lip, a pak ke mne na hotel.. jeste jedna byla zajimava ta delala nakou manazerku v jejich online store shopee.. zase baculka, pod 30let tesne, krasne chlupata a zase strikala... az mam dojem ze tydle taiwansky baculky vsechny strikaj a rady sukaj.. ony je taiwanci nechtej, tam leti moda hubenejch holek a jak holka neni super stihla tak ji taiwanci nechtej
ta to taky brala tak nak jako vztah..
jeste jeden dobrej zazitek byl s jednou co sbalila me v baru.. nejlepsi v taipei kde najit krasny mlady rakety je oblast mezi stanicema metra taipei city hall a 101 (metro se jmenuje world trade center).. proto kdyz budete brat hotel nebo airbnb najdete neco tam at to mate blizko.. je tam velkej obchodak ATT 4 Fun, tam me jedna taiwanka vzala na jidlo a do kina, vsude plno, samy mlady kocicky, chodi se tam ukazovat, staci na nekoho hodit ocko nebo ona na vas a zacit hovor.. pesky muzete od taipei city hall k 101 cestou jenom koukat na ty bary restaurace a kolem 101 i kluby..me tam v baru jedna sbalila proste ke mne prisla a jestli se muze se mnou vyfotit (jsem blondak).. jeste ten vecer jsem ji sukal, byla zdr.sestra a vsechno platila ze me, kdyz zjistila ze jsem v hotelu s kamosem tak zaplatila nakej welness hotel a vzala si 2 dny volno a ukazovala mi taipei... vzala me do naky slavny hot pot restaurace tam nekde u toho ATT .. v ksichte prumer, postava taky, anal jsem na taiwanu nikdy nemel to asi maloktera dela, kouri tim jejim zpusobem kdy ho vezmou do pusy a tak zvlastne zuzlaj
a miluju ty jejich bobriky, ale nektery uz jsou vyholeny...
takze za me nejlepsi prave ta oblast kolem 101, smerem k taipei city hall, kluby a bary, ale proste se tam i jen motat v tech obchodacich, na jidle nekde a flirtovat s cisnici, prodavackou, nebo holkama co tam sedi vedle vaseho stolu .. projit toho vic ona se naka vzdycky najde
jo a doporucuju malou fintu, ony neznaj moc cesko, kdyz jsem rikal ze jsem z ceska tam reakce nula, pak jsem zkusil ze jsem francouz z parize a nebe a nudy rozdil, hned zacly jak milujou pariz jak je romanticka s eiffelovkou a chtely by tam nekdy na euro trip, takze se naucte par slov francouzsky 
dale jsou masaze s happy endem, oralem obcas jde domluvit i sex, v maserskejch salonech na konci linsen north road, ta jde od metra shandao temple ale je to moc dlouha ulice a ty salony jsou az na konci to jdete treba i 15-20min tam tak lepsi taxikem... na recepci samozrejme rikat ze full body nedelaj, musite pak s holkou na pokoji... v bocni ulicce tam od linsen north jsem nasel malej karaoke bar a tam vyplatil bar fine 3000 NTW a vzal ji naproti do hodin.hotelu byl svolna ke vsemu, napita tak jsem se vyradil, takova baculka stredni vek...
jinak jede badoo a tinder, tam jsem nasel 2 filipinky jedna starsi co se tam vdala a rozvedla, a druha tam dela ve fabrice.. obe daly hned napoprvy a zadarmo, jen za prislib ze budeme ve vztahu

dalsi zazitek, chodili jsme chlastat do baru revolver, to je primo u chiang kai shek memorial hall, takovej malej trochu jako irish pub, tam meli evropsky pivo toceny, jeden rok jsem to vychytal kdyz tam meli czech week a tocenou plzen, tam byly portugalky, brazilky, ale ja chtel asiatku no jednou jsem tam o pulnoci dostal hlad a sel vedle par baraku nez nasel nakou otevrenou jidelnu, tam o pulnoci plno samy taiwanci vsichni ji

mel jsem tam naky z badoo co nestoji za rec, vetsinou je bral na jidlo, ona treba navrhly kde, znaji to tam lip, a pak ke mne na hotel.. jeste jedna byla zajimava ta delala nakou manazerku v jejich online store shopee.. zase baculka, pod 30let tesne, krasne chlupata a zase strikala... az mam dojem ze tydle taiwansky baculky vsechny strikaj a rady sukaj.. ony je taiwanci nechtej, tam leti moda hubenejch holek a jak holka neni super stihla tak ji taiwanci nechtej

jeste jeden dobrej zazitek byl s jednou co sbalila me v baru.. nejlepsi v taipei kde najit krasny mlady rakety je oblast mezi stanicema metra taipei city hall a 101 (metro se jmenuje world trade center).. proto kdyz budete brat hotel nebo airbnb najdete neco tam at to mate blizko.. je tam velkej obchodak ATT 4 Fun, tam me jedna taiwanka vzala na jidlo a do kina, vsude plno, samy mlady kocicky, chodi se tam ukazovat, staci na nekoho hodit ocko nebo ona na vas a zacit hovor.. pesky muzete od taipei city hall k 101 cestou jenom koukat na ty bary restaurace a kolem 101 i kluby..me tam v baru jedna sbalila proste ke mne prisla a jestli se muze se mnou vyfotit (jsem blondak).. jeste ten vecer jsem ji sukal, byla zdr.sestra a vsechno platila ze me, kdyz zjistila ze jsem v hotelu s kamosem tak zaplatila nakej welness hotel a vzala si 2 dny volno a ukazovala mi taipei... vzala me do naky slavny hot pot restaurace tam nekde u toho ATT .. v ksichte prumer, postava taky, anal jsem na taiwanu nikdy nemel to asi maloktera dela, kouri tim jejim zpusobem kdy ho vezmou do pusy a tak zvlastne zuzlaj

takze za me nejlepsi prave ta oblast kolem 101, smerem k taipei city hall, kluby a bary, ale proste se tam i jen motat v tech obchodacich, na jidle nekde a flirtovat s cisnici, prodavackou, nebo holkama co tam sedi vedle vaseho stolu .. projit toho vic ona se naka vzdycky najde

Dobrý zážitky,faydee,Až mě to láká tam vyrazit