PRIVAT V KUTNE HORE

Středočeský Kraj, Ústecký Kraj, Liberecký Kraj
Odpovědět
Dylenhunt
norník závislák

Re: PRIVAT V KUTNE HORE

Příspěvek od Dylenhunt »

pár lidí tady šířilo takový kraviny, su zvědavej na vás jak budete vypadat nemocní a s malým děckem :D samozřejmě druhá věc je že asi není úplně košér v takovým stavu nabízet nejaký služby, co pak stojí za vyliž, ale…

LookAss
norník

Příspěvek od LookAss »

Miros86 píše:
18 březen 2023 17:51
taky jsem o ní uvažoval, ale spíš jsem byl varován a odrazován ve stylu.. že je to o žloutenku nebo jinou nemoc. Jak na tebe pusobila? Vyfetlo nebo normální baba? Dík
Hele normální baba a nevypadalo to že by na něčem jela, ve výsledku v pohodě. Jen jak píšu věk nezastavíš a je potřeba si k tomu něco přičíst takže pokud čekáš 30ti letou modelku to tady není. Je to taková normální baba od vedle

Miros86
norník závislák

Příspěvek od Miros86 »

LookAss píše:
18 březen 2023 22:54
Miros86 píše:
18 březen 2023 17:51
taky jsem o ní uvažoval, ale spíš jsem byl varován a odrazován ve stylu.. že je to o žloutenku nebo jinou nemoc. Jak na tebe pusobila? Vyfetlo nebo normální baba? Dík
Hele normální baba a nevypadalo to že by na něčem jela, ve výsledku v pohodě. Jen jak píšu věk nezastavíš a je potřeba si k tomu něco přičíst takže pokud čekáš 30ti letou modelku to tady není. Je to taková normální baba od vedle
super, díky :wink:

Kocurik11223
norník

Příspěvek od Kocurik11223 »

Ahoj nějaký názor na Lilyen? Info žádný a holka tak aktivní.

Odpovědět