Dominy/subinky

Obecná témata s velkým množstvmí příspěvků přesunutá z ostatních fór.
Odpovědět
Subikzprahy
zkušený norník

Re: Dominy/subinky

Příspěvek od Subikzprahy »

romanhromada píše:
13 březen 2023 00:52
Zdravím,

konečně jsem se odhodlal k návštěvě MadamS a chtěl bych se podělit o recenzi. Jako úplný začátečník v pánským análu jsem chtěl dominu, která se na to specializuje, a taky, když poprvé, tak pořádně. Domluva na termín přes telefon úplně v pohodě. V den “D” poslána adresa a instrukce co a jak. Studio zvenku připomíná klasické panelákové kadeřnictví a po zavolání mi otevřela Madam. Po uvedení proběhla konzultace, jak bych si to představoval. Takhle nervózní jsem nikdy nebyl, ale s Madam to bylo jako kamarádkou. Řekl jsem jí, že jsem úplný začátečník a chci vyzkoušet, co můj anál snese. Byla trochu překvapená, že je můj věneček ještě “panna”. Po rozhovoru jsem se svléknul a šlo se na klystýr. Celý den jsem nic nejedl, takže to bylo rychlý. Potom pustila hudbu přes reprák šlo se na to. Po klystýru jsem si lehnul do sítě kde mě Madam nejdříve “zkoušela” prsty. Hned zkušeně šla na prostatu, ale mám jí prý vysoko. Chtěla si vzít dildo se zahnutým koncem, ale nakonec ho nechala u zákazníka, ke kterému jezdí. Takže prostata moc nevyšla. Potom přešla na kuličky a anální kolík. Podle jejího výrazu šlo vidět, že jí to moc nebaví. Určitě chtěla nějaký extrém, ale měla se mnou trpělivost. Zkoušel jsem si ho honit, ale bohužel jsem necítil erotično a vůbec se mi nešlo dostat do nálady. Nakonec jsem řekl, že chci zkusit větší dildo. Madam souhlasila a přinesla dlouhé oranžové dildo. Když jsem se na to dildo podíval, řekl jsem Madam, že ho chci celý v sobě. Najednou Madam ožila, dala gel a pomalu zaváděla, péro se pomalu probouzelo. Po chvilce tam bylo celé až po kořen. Madam to prý nečekala a řekla, že kdyby to věděla dřív, tak bychom toho zkusili víc. Ale kdo to mohl vědět :D . Po cca hodině jsem se přesunul na gynekologické křeslo se stejným dildem. Řekl jsem jí ať zkusí být trochu tvrdší, že se udělám. Začala tedy docela rychle a tvrdě přiřážet. Chvílemi u toho cenila zuby a konečně tam bylo to erotično. Madam jsem viděl konečně ve svým živlu. Netrvalo dlouho a vystříkl jsem, jako nikdy. Pak sprcha a na konec ještě pokec.
Pánský anál hodnotím s MadamS kladně a budu určitě opakovat i u jiné dominy. Jediný, co mě mrzí je, že neměla to zahnuté dildo na prostatu.

Nevíte někdo o nějaké domině v Královehradeckém kraji, která dělá dobrý pánský anál?
Bohužel,po první Tvé návštěvě u MadamS je docela vysoko nasazena laťka,kterou ani z desetiny náplní Hradecký holky...Jak Madam Arleta,tak Madam Valerie...(nevím jak dneska,ale dřív nepoužitelná na p.fist extra dlouhé nehty okolo 3 cm) Když zminuješ masážní zahnuté dildo speciálně tvarované pro masáž prostaty tak doporučuji jednu
Pražskou dominu,co má toto zařízení, je kvalitní, a hlavně má nezkutečně silné vibrace. ..!!! Madam Amanda či její druhý nick na modrém...Amandamiss

helios80
norník

Příspěvek od helios80 »

Tak moment pánové, také jsem párkrát schůzku zrušil, ale vždy jsem druhou stranu včas informoval. Co se týče Queen Unikitty, psal jsem jí jednou nebo dvakrát, ale nikdy neodpověděla, což je podle mě velmi neprofesionální.Jsem vášnivě proti posílání peněz předem a nejen dominam, ale obecně, protože s tím mám špatnou zkušenost.Ted, kdyz sem na Norniku cetl, ze Queen Unikitty chce 3000kc na hodinu a jeste pozaduje zalohu 500kc predem, rozhodl jsem se ji uz nezkouset kontaktovat.Pánové, to je drzost nejvyšší míry, ta holka nemá rok praxe, nemá vybavené studio a žádá peníze jako Madame Aradia a Lucie Artzin a ještě chce zálohu.Pánové, musim vas jeste vyvést z omylu,když někomu posíláte peníze na účet, ten člověk vidí vaše celé jméno a příjmení, ale vy nevidíte jeho, zkoušel jsem to mnohokrát. Proste nesouhlaste s tím, že jim pošlete peníze předem, a když uvidí, že to lidé odmítají a přicházejí o zákazníky, přestanou je žádat.A na konci, až po vás Unikitty bude chtít 3000 Kč/h, hezky jí vysvětlete, že v hlavě žije v Disneylandu a že realita je úplně jiná a že by se měla co nejdříve probrat.Když ji 5-6 klientů posle do prdele, když jim řekne cenu, buď cenu upraví, nebo to zabali.

jaxie
norník

Příspěvek od jaxie »

No za tyhle peníze je už snad lepší venku Něměcko apod tam to je trochu jinej level.Tady co skončili ověřené top madam pár jich tu ještě drží kvalitu šla úrověn hodně dolů.

strangetimes
panic

Příspěvek od strangetimes »

má někdo webové stránky nebo kontaktní údaje na DomVanessa v Jablonec?

Subikzprahy
zkušený norník

strangetimes píše:
17 březen 2023 14:48
má někdo webové stránky nebo kontaktní údaje na DomVanessa v Jablonec?
vyhledávání na Google.... Modrý web,hezký popsané její služby . Norník toto téma stránka 463.A webové stránky??😄😄jsi v Čechách, tady to funguje trochu jinak...Jen pár domin zná tento výraz☝️

strangetimes
panic

Příspěvek od strangetimes »

Omlouvám se, asi jsem hloupý. Hledal jsem v Googlu. Hledal jsem v tomto vlákně. Co je Modrý web?

Subikzprahy
zkušený norník

strangetimes píše:
18 březen 2023 03:13
Omlouvám se, asi jsem hloupý. Hledal jsem v Googlu. Hledal jsem v tomto vlákně. Co je Modrý web?
Modrý web=a.m.a.t.e.r.i.c.o.m ale při zadání jména do google vyhledávání té to stejnak na tento web a její profil navede.Měla dřív i kontakt na seznamce na dominách

suhbjk
začátečník

Příspěvek od suhbjk »

Navštívil někdo slečny Kláru a Klaudii, které mají profil na bdsminzerce.cz?

Subikzprahy
zkušený norník

suhbjk píše:
18 březen 2023 22:59
No nevím,ale asi bych zůstal u prověřených webů a seznamek.Todle bohužel pěkně smrdí....

T666
pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T666 »

Subikzprahy píše:
18 březen 2023 02:11
A webové stránky??😄😄jsi v Čechách, tady to funguje trochu jinak...Jen pár domin zná tento výraz☝️
Samozřejmě, že ten výraz znají. Spíše je otázkou, proč weby nemají. Já vidím důvody tři:
- neexistující právní rámec pro poskytování BDSM služeb
- převažující "socková" klientela a tomu odpovídající "socková" prezentace
- sice vlastní web je "cool", ale nová klientela přijde spíše přes inzertní portály, kde je většinou i zakázán odkaz na vlastní web (a stálá klientela se rozhoduje podle osobní zkušenosti, studia/prostor a ne dle webové prezentace)

SeverinVonKusiemski
norník

Příspěvek od SeverinVonKusiemski »

suhbjk píše:
18 březen 2023 22:59
bdsminzerce.cz není nic než jen webík na dojení peněz. Je tam spousta fakových profilů, u kterých zprvu automat odpovídá tak, aby tě přinutil zaplatit. A pak si s tebou povídá člověk, nějakej operátor, ale jen tě tahá za nos, aby tě tam udržel a zaplatils další platbu. Je to takovej kafemlejnek. Z cca 20 profilů, na které jsem reagoval, byl jen jeden reálnej. Zbytek fake. Neřešit, nebrat..

jaxie
norník

Příspěvek od jaxie »

Nebo měnit profily adresy jednou Samanta pak Kassandra apod jako ted co jedna inzeruje.

sam43210
začátečník

Příspěvek od sam43210 »

Byl jsem také nedávno u MadamS. Holka je fajn, taková kamarádská a přirozeně dominantní. Schůzka se odehrávala v tom duch co jsem chtěl... Bylo to dost intenzivní, tedy o "rozšiřování obzorů" :lol: :lol: :lol: Je na ní vidět, že si šukání chlapů užívá a ojela mě i koňským dildem :D Půdjdu zas.

Subikzprahy
zkušený norník

sam43210 píše:
25 březen 2023 13:13
Byl jsem také nedávno u MadamS. Holka je fajn, taková kamarádská a přirozeně dominantní. Schůzka se odehrávala v tom duch co jsem chtěl... Bylo to dost intenzivní, tedy o "rozšiřování obzorů" :lol: :lol: :lol: Je na ní vidět, že si šukání chlapů užívá a ojela mě i koňským dildem :D Půdjdu zas.
Hlavně ale předělala dispozičně nábytek ve své "tmavě"místnosti,zmizelo to nepraktické lůžko ...

speedy1977
pokročilý

Příspěvek od speedy1977 »

Ahoj,

nevíte prosím někdo - MadamLEA končí?

Odpovědět