Bohužel,po první Tvé návštěvě u MadamS je docela vysoko nasazena laťka,kterou ani z desetiny náplní Hradecký holky...Jak Madam Arleta,tak Madam Valerie...(nevím jak dneska,ale dřív nepoužitelná na p.fist extra dlouhé nehty okolo 3 cm) Když zminuješ masážní zahnuté dildo speciálně tvarované pro masáž prostaty tak doporučuji jednuromanhromada píše: ↑13 březen 2023 00:52Zdravím,
konečně jsem se odhodlal k návštěvě MadamS a chtěl bych se podělit o recenzi. Jako úplný začátečník v pánským análu jsem chtěl dominu, která se na to specializuje, a taky, když poprvé, tak pořádně. Domluva na termín přes telefon úplně v pohodě. V den “D” poslána adresa a instrukce co a jak. Studio zvenku připomíná klasické panelákové kadeřnictví a po zavolání mi otevřela Madam. Po uvedení proběhla konzultace, jak bych si to představoval. Takhle nervózní jsem nikdy nebyl, ale s Madam to bylo jako kamarádkou. Řekl jsem jí, že jsem úplný začátečník a chci vyzkoušet, co můj anál snese. Byla trochu překvapená, že je můj věneček ještě “panna”. Po rozhovoru jsem se svléknul a šlo se na klystýr. Celý den jsem nic nejedl, takže to bylo rychlý. Potom pustila hudbu přes reprák šlo se na to. Po klystýru jsem si lehnul do sítě kde mě Madam nejdříve “zkoušela” prsty. Hned zkušeně šla na prostatu, ale mám jí prý vysoko. Chtěla si vzít dildo se zahnutým koncem, ale nakonec ho nechala u zákazníka, ke kterému jezdí. Takže prostata moc nevyšla. Potom přešla na kuličky a anální kolík. Podle jejího výrazu šlo vidět, že jí to moc nebaví. Určitě chtěla nějaký extrém, ale měla se mnou trpělivost. Zkoušel jsem si ho honit, ale bohužel jsem necítil erotično a vůbec se mi nešlo dostat do nálady. Nakonec jsem řekl, že chci zkusit větší dildo. Madam souhlasila a přinesla dlouhé oranžové dildo. Když jsem se na to dildo podíval, řekl jsem Madam, že ho chci celý v sobě. Najednou Madam ožila, dala gel a pomalu zaváděla, péro se pomalu probouzelo. Po chvilce tam bylo celé až po kořen. Madam to prý nečekala a řekla, že kdyby to věděla dřív, tak bychom toho zkusili víc. Ale kdo to mohl vědět. Po cca hodině jsem se přesunul na gynekologické křeslo se stejným dildem. Řekl jsem jí ať zkusí být trochu tvrdší, že se udělám. Začala tedy docela rychle a tvrdě přiřážet. Chvílemi u toho cenila zuby a konečně tam bylo to erotično. Madam jsem viděl konečně ve svým živlu. Netrvalo dlouho a vystříkl jsem, jako nikdy. Pak sprcha a na konec ještě pokec.
Pánský anál hodnotím s MadamS kladně a budu určitě opakovat i u jiné dominy. Jediný, co mě mrzí je, že neměla to zahnuté dildo na prostatu.
Nevíte někdo o nějaké domině v Královehradeckém kraji, která dělá dobrý pánský anál?
Pražskou dominu,co má toto zařízení, je kvalitní, a hlavně má nezkutečně silné vibrace. ..!!! Madam Amanda či její druhý nick na modrém...Amandamiss