A Klára z cherry se ti nelíbila?harvanek2021 píše: ↑18 březen 2023 20:54Které masérky z Ostravy patří podle vás mezi top 5 jen co se týká obličeje? (stalo se mi dostkrat, že postava byla super, ale v obličeji se mi masérka moc nelíbila)
Vykopavam:
1. Nathalia (bývalá Elyn)
2. Veronika relax
3. Linda Best stars
4. Nicol cherry
5. Karin Svinov (už nedělá)
Masáže na Moravě
Re: Masáže na Moravě
-
- zkušený norník
Není v mých top 5Michy90 píše: ↑19 březen 2023 00:40A Klára z cherry se ti nelíbila?harvanek2021 píše: ↑18 březen 2023 20:54Které masérky z Ostravy patří podle vás mezi top 5 jen co se týká obličeje? (stalo se mi dostkrat, že postava byla super, ale v obličeji se mi masérka moc nelíbila)
Vykopavam:
2. Veronika relax
3. Linda Best stars
4. Nicol cherry
5. Karin Svinov (už nedělá)![]()
-
- pokročilý
https://www.sex.cz.com/cs/lide/2792808/PatricieXx
Byl už někdo u ní či u jejich kolegyn
Byl už někdo u ní či u jejich kolegyn
A TOP maserky ZL - UH - OL ? Znalci ?Michy90 píše: ↑19 březen 2023 00:40A Klára z cherry se ti nelíbila?harvanek2021 píše: ↑18 březen 2023 20:54Které masérky z Ostravy patří podle vás mezi top 5 jen co se týká obličeje? (stalo se mi dostkrat, že postava byla super, ale v obličeji se mi masérka moc nelíbila)
Vykopavam:
2. Veronika relax
3. Linda Best stars
4. Nicol cherry
Zmensim vyber, ZL a UH ZADNA
Masoxx píše: ↑21 březen 2023 08:27A TOP maserky ZL - UH - OL ? Znalci ?Michy90 píše: ↑19 březen 2023 00:40A Klára z cherry se ti nelíbila?harvanek2021 píše: ↑18 březen 2023 20:54Které masérky z Ostravy patří podle vás mezi top 5 jen co se týká obličeje? (stalo se mi dostkrat, že postava byla super, ale v obličeji se mi masérka moc nelíbila)
Vykopavam:
2. Veronika relax
3. Linda Best stars
4. Nicol cherry
V olmiku jsem byl spokojený s Tamarou na vídeňskéMasoxx píše: ↑21 březen 2023 08:27A TOP maserky ZL - UH - OL ? Znalci ?Michy90 píše: ↑19 březen 2023 00:40A Klára z cherry se ti nelíbila?harvanek2021 píše: ↑18 březen 2023 20:54Které masérky z Ostravy patří podle vás mezi top 5 jen co se týká obličeje? (stalo se mi dostkrat, že postava byla super, ale v obličeji se mi masérka moc nelíbila)
Vykopavam:
2. Veronika relax
3. Linda Best stars
4. Nicol cherry

Ahoj,
nějaké zkušenosti s novým masážním salónem dreammassage v OV Kunčičkách???
nějaké zkušenosti s novým masážním salónem dreammassage v OV Kunčičkách???
Ree predkozka: podle fota na exc. Otrokovice je nová Sisi? Nebo je to reinkarnace s fajke fotky,????má to význam na prubu?
Sisi nova není, je to přejmenována Sara.
Fotky souhlasi, ale necekej zadnou divočinu, vlastne necekej vůbec nic, krome toho, ze ti na delku její ruky vyhoni do minuty ocas...
Fotky souhlasi, ale necekej zadnou divočinu, vlastne necekej vůbec nic, krome toho, ze ti na delku její ruky vyhoni do minuty ocas...
-
- norník závislák
- Kontaktovat uživatele:
Co Brno co doporucite prosim?
šukání smutek zahání
co by to bylo za život umřít bez pořádného šoupnutí?
co by to bylo za život umřít bez pořádného šoupnutí?
-
- pokročilý
Jj. Přesně predkozka, kostit, masox. POTVRZUJI. Je to pořád ta sama Sára, Sisi ..teď má tel 735 207 805 jen mění fota , jmeno a telefon. Byl jsem naposled v lednu. A nikdy víc. Hodně se změnila. Byla tlustší tak nevim.jestli fota jsou vůbec jeji. Arogantni. Patlala olejem z dálky, chtěl jsem ji pohladit na ty malinké bradavky ječela že to se nesmí. Musel jsem zavřít oči a představit hezkou holku jinak bych se u toho jejího bezcitneho strojového tahání ani neudělal. Už dlouho jsem nevýhodil 1800 za hovno. Asi by byla nejradějc kdyby jsi odevzdal prachy ve dveřích a vypadl.

No já vás obdivuji. Když jdu na masáž a nelíbí se mi masérka tak se hned tocim ve dveřích a jdu do řiti.. Pokud je hezká a v průběhu masáže zjistím že to stojí za hovno.. Tak hold smůla a už tam nikdy nejdu.. Ale pokud je skareda a vy to prekousnete a ještě ze zavřenýma očima pretrpite rádoby erotickou masáž bez možnosti doteku za 1800 tak to mě poser.Delate si to sami.. Pak tady brecite nad cenáma. Kurva tak se v půlce matlani olejem zvednu a pošlu ji do prdele.. Už jsem to párkrát udělal a ani jednou mě nehonil baca s nožem že mám zaplatit. Nebuďte mekoty... Děláte si to sami.havranpirko píše: ↑23 březen 2023 10:52Jj. Přesně predkozka, kostit, masox. POTVRZUJI. Je to pořád ta sama Sára, Sisi ..teď má tel 735 207 805 jen mění fota , jmeno a telefon. Byl jsem naposled v lednu. A nikdy víc. Hodně se změnila. Byla tlustší tak nevim.jestli fota jsou vůbec jeji. Arogantni. Patlala olejem z dálky, chtěl jsem ji pohladit na ty malinké bradavky ječela že to se nesmí. Musel jsem zavřít oči a představit hezkou holku jinak bych se u toho jejího bezcitneho strojového tahání ani neudělal. Už dlouho jsem nevýhodil 1800 za hovno. Asi by byla nejradějc kdyby jsi odevzdal prachy ve dveřích a vypadl.![]()
![]()
Neblázni, to jsou ti pupkatí pracháči, co jsou rádi když se tam položí a hnijou tam klidně hodinu, dvě a nechají se lechtat pírkem za 5000. Nějaký pohyb navíc by byl pro ně smrt