SHOWPARK

priváty v Praze a okolí - hodnocení, zkušenosti, otočky... a o privátech obecně

Odpovědět
Ostravak_ostravsky
panic

Re: SHOWPARK

Příspěvek od Ostravak_ostravsky »

Do Prahy zavítám jen párkrát do roka na služebce ....
Naposledy jsem v showparku byl ke konci února.... Skončil jsem s Jennifer taková slovena fšici ji asik znáte.... Pokaždé když přijdu tak je na pokoji asik takový stálý inventář, ale po poradě člověk znaven a tak nějak jsem na ni měl chuť .... I když nemá třeba na mladé Rumunky tak se holka snaží , člověk se s ní zasměje a připadá si spíše jako s kamarádkou....

Vstup jsem platil přes net za 99 Kč .... Dneska jsem si chtěl koupit nový vstup protože v pátek jedu zase pracovně a co moje voči nevidí ... Zdražení o 100% 🤣 asik inflace .... Jednorázový vstup 199 Kč 🤣

arnal
Husákovo dítě

Příspěvek od arnal »

jackhammer86 píše:
02 únor 2023 02:58

vypadá to že tam jsi často :D , píchal jsi někdy tady ty dvě ? dávám na ně odkazu ? pokud jo jaká je tvá zkušenost ?

první https://vet.showpark.info/detail/177
druhá https://vet.showpark.info/detail/190
Ta druhá je Lilly Peterson a když použiješ tlačítko hledej, Google apod, tak i nějaké zkušenosti najdeš.
Mám ocas jako kůl. Dám ránu, přerazím stůl.

LesaPan
zkušený norník

Příspěvek od LesaPan »

zdar pánové kolik tet chtějí holky v sowparku za 1/2h, 1h ..diky za odpověď

Ostravak_ostravsky
panic

Příspěvek od Ostravak_ostravsky »

LesaPan píše:
17 březen 2023 08:07
Bohužel už dávno ne ..... Cena 1/2h 2000 1h 4000
Ale sem tam se dá s nějakou domluvit .... Ze začátku loňského roku jsem to zkusil na dvě Maďarky a vznikla z toho docela hezká trojka a ukecal jsem to na 2500 za obě na půl hoďky, ale nebývá to pravidlo a při pokusu o slevu holky často odpalují

tom20
norník závislák

Příspěvek od tom20 »

LesaPan píše:
17 březen 2023 08:07
1500,spíš 2000 až 3000 půl hodiny. Docela pálka. Češky a ty mladší jsou dražší.

lolitak
norník

Příspěvek od lolitak »

Po delší době návštěva showparku, a opět jsem tam nechal balík.

Polka, vysoká, štíhlounka, blond, pěkné boky, uzounky pas, dlouhé nohy, věk 20 let, usměvavá a vydrželo ji to po celou dobu. Požádala mě at si umeju péro v umyvadle, to mě rozesmálo. Užásný pohled, když byla na mě, zády ke mě. Nakonec misionář a vycákal jsem se v ní. Při šukání ruka přes kundu, velké mínus.

https://vet.showpark.info/detail/139
Antonie, rumunka, věk udávala 24 let, věk uvěřitelný, příjemná, normální. Vyšší, štíhla, blond, břicho shrunuté po dítěti, hráz zřejmě nastřižena. I přesto mě ze všech brala nejvíc. Zbytečně nehakala jak divá, tišší projev, nechala si šáhnout na frndu, na kliťak, nechala se hladit po vlasech, nespěchala. Dupal jsem ji přes 20 minut, trošku mě mrzelo, že jsem se nebyl schopen udělat a vystříkat se v ní.

Do třetice, menší, štíhla, rumunka, 24 let, vypadala tak na 16, kouř dobrý, při šuku zase ruka přes kundu, nakonec se mi podařilo vycákat v ní.

Byla tam ještě jedna která splňovala moje kritéria, vyšší, štíhla. Přišel jsem ke dveřím, rumunka, 26 let, bez zájmu, nepříjemná, v pokoji smrad jak v opičárně, otočka.

tom20
norník závislák

Příspěvek od tom20 »

Taky jsem tam včera byl. Narazil jsem tam dokonce na Češku :D Jména jsme ani nějak neřekli. Vlasy do culíku,myslím že malý piercing v nose a fakt modelkoidní postavu. V životě jsem takovou holku neměl. I když jsem spíš na silnější,tak mě fakt brala. Maximálně tak 25 let. Fakt milá,usměvavá,snažila se udělat atmosféru. Při sexu mi dala sama nohy na ramena,mazlila se a sama mi dala ruku mezi nohy,abych jí prstil. Koukala mi přitom hezky do očí. Měl jsem z ní hodně dobrej dojem,takovej přístup jsem zažil snad potřetí v životě od společnice. Byla v prostředním pokoji,zcela vzadu,ale prej dělá jen dva dny v tejdnu. Vůbec tam byli hezký holky včera,samá vysoká blondýna :D Obsluha u vstupu ochotná. Striptýz a bar to neni nic pro mě,tak nemůžu soudit.

rk123
pokročilý

Příspěvek od rk123 »

jackhammer86 píše:
02 únor 2023 02:58
Kyd píše:
28 listopad 2022 22:45
Tak mi to taky nedalo a po přečtení fóra jsem showpark také navštívil. Ze začátku jsem z toho nebyl nadšený. Nikde nikdo (cca v 19:00) a tak oči všech žen byly zaměřeny jen na mě. Na počítači jsem si vybral favoritky a šel to hecnout. První sekci jsem prošel celou 2x a žádná sláva musím říct. Šel jsem tedy najít další sekci a ještě horší. Mé favoritky měly obsazeno a vedle nich byly takové stvoření, že jsem tam na ně úplně čekat nechtěl. Nechtělo se mi to vzdávat a tak jsem chtěl zkusit opět první sekci s tím, že se to tam už snad vystřídalo. Zastavila mě tam nakonec vážně krásná mladá Rumunka. Lepší už bych asi nenašel. Přes nečekanou nervozitu to byl vážně super zážitek. Holka dělala co mohla aby odvedla co nejlepší práci (dost nečekané pro přečtení zdejší diskuze). Údajně to začala dělat před měsícem a dost ji to baví (těžko říct s tou dobou, ale radost ji to dělá určitě). Pravděpodobně už asi nenavstivím, ale za vyzkoušení to stalo!
vypadá to že tam jsi často :D , píchal jsi někdy tady ty dvě ? dávám na ně odkazu ? pokud jo jaká je tvá zkušenost ?

první https://vet.showpark.info/detail/177
druhá https://vet.showpark.info/detail/190

jinak pro mě osobně co bych velmi doporučoval Alex chodím za ni často vždy spokojen, příjemná velmi profi prostě jede...
https://vet.showpark.info/detail/75

moc neměním z důvodu že člověk neví co ho muže čekat, akorát by mě zajímalo co se da čekat od té zmíněné dvojky, zda jsou dobrý nebo nic moc prosím popsat zkušenost chtěl bych brzy do parku :mrgreen:
Každej má nějaký vkus.....
Mě ty holk co sem dáváš odkazy nějak neberou..

Odpovědět