Italie
Moderátor: bullseye
Re: Italie
Neví někdo o něčem v Porto d´Ascoli? Díky
Je to vtip. Všechno je to posranej vtip. Odpusť mami.
Hlásím zářez z Apulie. Brazilka, původně chtěla 100, dostala 40 a byla spokojená. Já taky 

BTW, inzeráty najdete např. na https://taranto.bakecaincontrii.com/donna-cerca-uomo-0
Nevíte někdo co má cenzura společného s cenama volání a mobilního internetu?self.esteem píše:200 min volani, 200 SMS, 1GB net uz klesnul na EUR10 (jen si musis za EUR15 koupit SIMku).garham píše:Cenzura? Spíš tady nás hulej! 200 SMS, 100 minut volání a internet mají za 15E nebo 20E (jak kdo). Takže tady je draho a v Íčku cen-dre-zuralovemen píše:jak je to v Itálii s internetem ? prej je tam cenzura
O cene slecen nevim, ale uz mi dost huci, tak asi neco prubnu...

Jak to vypadá v turistických destinacích Caorle? Bibiome a pod? Nebo nějaké italské stránky? Díky za tip!
má někdo aktuální informaci z Itálie ?
konkrétně jiní část od Neapole až po Sicílii
Mám chuť na mulatky nebo černošky ....?
Neznáte nějaké stránky na Italské seznamky ? něco jako jsou na asijské holky.
.
U nás je zima a nikam se nemůže... tak plánuju, že bych vyrazil na jih itálie.
Díval jsem se na letenky .. Praha - Bari je možné na příští týden jen za 300,-Kč
nebo na sicílii z prahy jen za 600,-kč
To levnější už nebude !
konkrétně jiní část od Neapole až po Sicílii
Mám chuť na mulatky nebo černošky ....?
Neznáte nějaké stránky na Italské seznamky ? něco jako jsou na asijské holky.
.
U nás je zima a nikam se nemůže... tak plánuju, že bych vyrazil na jih itálie.
Díval jsem se na letenky .. Praha - Bari je možné na příští týden jen za 300,-Kč
nebo na sicílii z prahy jen za 600,-kč
To levnější už nebude !
Tak už nemůžeme ani do té itálie...
Dejte info ... za máte nějaké zkušenosti z jižní části Itálie

Dejte info ... za máte nějaké zkušenosti z jižní části Itálie
V Itálii je spousta Afričanek posedávajících kolem cest. Většinou pracují tak od 9 do 15. Východoevropanky naopak spíš odpoledne. Lokality na doxyspotting.com
Ceny 20 až 30€. Spousta z nich jsou tlusté, zmalované, uřvané krávy, ale není problém najít mladou, štíhlou, hezkou Nigerijku v podstatě za stejnou cenu. Ale chce to samozřejmě auto.
Evropanky většinou chtějí 30 až 50€.
Ceny 20 až 30€. Spousta z nich jsou tlusté, zmalované, uřvané krávy, ale není problém najít mladou, štíhlou, hezkou Nigerijku v podstatě za stejnou cenu. Ale chce to samozřejmě auto.
Evropanky většinou chtějí 30 až 50€.
V Italii moc Italky nenajdete. Jsou tady jen Ukrajinky, Rusky, Rumunky a Nigerijky. Většinou stojí na ulici, ale je tady jedna stránka, na které se dá hledat. Jmenuje se: [url] https://www.bakecaincontrii.com/[/url]
Tam zadáte město a vyjede vám seznam. Přeji příjemné hledání
Tam zadáte město a vyjede vám seznam. Přeji příjemné hledání
Ahoj lidi jsem v Itálii - rosolina mare. Dá se tu někde (i v okolí) sehnat holka na sex? Popřípadě za kolik Eur (Kč)?
Předem díky za odpověď.
Předem díky za odpověď.
Plánoval jsem návštěvu sicílie v roce 2020... Nyní se rozhoduji zda na léto Sicílie nebo Malorca ?
Máte někdo zkušenosti ze Sicílie... je možné najít holku na více dní ? Předem dík za info.
Máte někdo zkušenosti ze Sicílie... je možné najít holku na více dní ? Předem dík za info.
Do Itálie bych letos rád, zaráží mě že se to tu moc neřeší. Zběžně jsem koukal na web a hledal kde holky inzerují incall a moc jsem nenašel. Není někdo kdo by poradil vhodné město co se týče parkování a nějaké inzertní stránky?