Blbecky ze sebe delate zdatny, nicmene by me zajimalo, jaky konexe jsou potreba k tomu, aby bezmozci co nezvladnou cist prolezli aspon fofrskolou.
Jinac samozrejme, prdele jako Sumperk jsou soucasti olomouckyho kraja a ten je soucasti Moravy, asi tak vodjakziva. Takze nevim, co to tady jako kurva zkousite
Blbecky ze sebe delate zdatny, nicmene by me zajimalo, jaky konexe jsou potreba k tomu, aby bezmozci co nezvladnou cist prolezli aspon fofrskolou.
Jinac samozrejme, prdele jako Sumperk jsou soucasti olomouckyho kraja a ten je soucasti Moravy, asi tak vodjakziva. Takze nevim, co to tady jako kurva zkousite
S debilem jako ty se prostě nedá debatovat, to je marný... Nechceš jít do politiky? Třeba s Novotným.
Lentiny60 jsem mel asi pred 3 roky. No... je to vyseptana stara skeble s knirkem. Bydli kousekcod Kotelny v prizemi panelaku, takze super parkovani. Ale to je asi vse. Zenska bez fantazie. Lehni a vylizej me. Sla po par zpravach, na modrym serveru se tehdy objevila, tak jsem nemel problem ji prcnout. Dnes tapatuje denne, takze se na ni vystridalo uz dost norniku.
... prdele jako Sumperk jsou soucasti olomouckyho kraja a ten je soucasti Moravy, asi tak vodjakziva.
je to tedy dost Off Topic :
ale Šumperk nebýval vždy moravský, patřil mezi Sudety s velkou německou menšinou, byl slezský a byl založen jako Schönberg .
Ale teď patří do Olomouckého kraje, o tom žádná.
Amatérky a privátnice obvykle tam skoro nebyly....
S debilem jako ty se prostě nedá debatovat, to je marný... Nechceš jít do politiky? Třeba s Novotným.
je to tedy dost Off Topic :
ale Šumperk nebýval vždy moravský, patřil mezi Sudety s velkou německou menšinou, byl slezský a byl založen jako Schönberg .
Ale teď patří do Olomouckého kraje, o tom žádná.
Amatérky a privátnice obvykle tam skoro nebyly....
slezsko je náká prdel, asi jak ukravína, nikdy (resp. naposled před mnoha stoletíma) to nebylo žádný samostatný území, vždycky to bylo malým kusem nečeho, že pár pomatenců má z toho nějaký vlhký pocity fakt zbytek světa nezajímá…pro 9 z 10 na planetě je nejaký čečesko jakejsi dálnej východ a že se to eště chce dělit na mikroprdele je dobrý jako vtip k obveselení se
každopádně pokud pominu ty jejich sračky, tak furt nechápu, co nějací vypatlanci chcou kurva probírat na žencké, co se chce civilně seznámit, ve veřejným fóru vo šlapkách eště tady nejakej debil zas začne dělat směnárnu na čísla, jak posledně? cywe
Lentiny60 jsem mel asi pred 3 roky. No... je to vyseptana stara skeble s knirkem. Bydli kousekcod Kotelny v prizemi panelaku, takze super parkovani. Ale to je asi vse. Zenska bez fantazie. Lehni a vylizej me. Sla po par zpravach, na modrym serveru se tehdy objevila, tak jsem nemel problem ji prcnout. Dnes tapatuje denne, takze se na ni vystridalo uz dost norniku.