Online z Cejlu. 3 šlápoty, ale hrúza. Nic že wau.
Brno/Morava
Re: Brno/Morava
To není falešené přijímení je to tenhle kokot. [url]https://www.facebook.com/martin.pelikan.1238[/url]chris redfield píše: ↑08 duben 2023 16:54Kdo je ta Helena Balážová ?hlidac007 píše: ↑06 duben 2023 21:26cerberus88 píše: ↑06 duben 2023 19:31Takových picusu je tam víc.
quote="chris redfield" post_id=546301 time=1679406138 user_id=143196]
Tak kterej z vás je ta piča Pelikan, co jezdí na Plynárenskou za Helenou Balážovou červenou oktávkou III a dává jí dvojku, nebo 2,5k ?![]()
![]()
Tu neznám jménem takto a stojí za to dle postavy za těch 2000,--->>> 2500,- ?
Za kofolu tolik ....to je lepší na privát !![]()
![]()
PS: POZOR ___Pelikán může být falešné přijmení !!! kdo ví kdo to vlastně je !
[/quote]
Aha, tak podle fotky dobrej magor s oktávkou III, asi na normální ženu nemá, tak to kompezuje takto. Hele, včera jsem byl kolem 20h - 22h na okružní lince Cejl a koho tam nevidím, oktávku III červenou ale do auta nebylo vidět ! Že by náhoda jménem Pelikán ? Jinak jsem u Alberta potkal a naložil 30 letou akorátní cigorku jménem Pamela, kdo zná, tak ví o koho se jedná, případně mi můžete o ní něco říci více ! Používám bílou dodávku s matrací na mrdání. Nabídla komplet za 1000,- orál+sex - 1h cca, žřádný spěch a fofr. Jediné co mne udivilo, že gumu nevyžadovala ale já si ji nasadil, pač nejsem samovrah ale dle stavu těla, jsem asi byl 1-3 zákazník ale riskujteto že ? Naplno do ní stříkat a pak platit alíky....jinak se tam poslední dobou pohybuje čím dále více šlápot co jedou na fetu a vypadají hodně špatně ale chodí a lezou do aut, až je mi z toho hodně zle a to nepočítám, drahé luxusní BMW, SUV, Mercedes atd...kdy kdo ví co s nimi ty prasata dělají ! Jedna dobrá známá mi říkala, že čím dražší auta, tím větší prasata a dobytci !

Závist je sviňa a když to říká známá kurva, bude to pravda:):):)
-
- norník
Kurevsky mrtvá ta Plynárenská v poslední době. Furt jen ta vysoká feťačka s ulízanýma vlasama, co má taneční tiky z toho párna na čem jede, jinak včera totálně mrtvá ulice. A to auto co stojí po cestě k podjezdu po levé straně s maďarskou SPZ slouží další cigánce ke spaní a šlehání si. Uvnitř jakási krabice rozdělaná a zadní skla zrcadlové. Podle mě tam spí a fetuje ta malá špína s roztrhanýma ušima.
Tak obecně, to tak je hele, kdo říká že ne, tak je snad blbej a slepej. Ale zas oni si to mohou dovolit, jsou totiž na koni a při penězích.

A nějaký nářek levné kurvy od silnice stejnak nikoho nezajímá !
-
- začátečník
Zdar všem, včera služebka v Brně.
takže
kolem 15:30 Cejl Albert.
Jedna šlápota na parkovišti (taková polocigna) - hlídam jí borec v jedničkové zelené oktávce.
Dvě cigánky stály přímo před vchodem. Jedná tmavovlasá kolem 40, druhá blond kolem 25.
Nabral jsem tu mladší. Chtěl jsem kouř s gumou za 200, bránila se že minimálně za 300. Když jsem řekl ať teda vystoupí že se nedomluvíme tak přistoupila na ty 200.
Nepřeplácet, čus
takže
kolem 15:30 Cejl Albert.
Jedna šlápota na parkovišti (taková polocigna) - hlídam jí borec v jedničkové zelené oktávce.
Dvě cigánky stály přímo před vchodem. Jedná tmavovlasá kolem 40, druhá blond kolem 25.
Nabral jsem tu mladší. Chtěl jsem kouř s gumou za 200, bránila se že minimálně za 300. Když jsem řekl ať teda vystoupí že se nedomluvíme tak přistoupila na ty 200.
Nepřeplácet, čus
Měl jsem na Cejlu na kolejích minulý srpen cikánka 20 let maličká prsíčka jedničky mňam za 500 jsem ji mrdal a potřebuji vědět jméno. Sára? Já toho mám tolik, že jsem zapomněl a při úklidu mobilu mi to smazal její číslo, ty jo ta byla, kdo ví kdo to je? Maličká, super tělo, štíhlouhlá, prdelku jak malej kluk, prsíčka ještě nehotový jakoby mňam, scháním ji na mrd znova. Kdo by věděl kdo to je? Dávala mi telefoní číslo a já měl lepší mrdy zrovna, určitě víte o koho jde stává a dává na kolejích.
Pánmrdu, mňam, jeden klíčový dotaz:
když jsi měl takový úspěšný pich ..loni.., tak proč jsi o něm nenapsal ? a nepodělil se ?
A teď somruješ...

vulcan
Napiš a nedělej kůžičky. Měl jsem úspěšných pichů 30 po celé republice, vole, nemůžu místňákům všechno sdělovat, to bych nedělal nic jiného. Napiš kde je teď ta prdelka nerozjetá Sárinka.
-
- norník
Jestli si vole myslíš, že nějaké cigánce co šlape na Plynárenské zůstane stejné telefonní číslo 8 měsíců, tak jsi blázen kamo.Pánmrdu píše: ↑23 květen 2023 14:02Měl jsem na Cejlu na kolejích minulý srpen cikánka 20 let maličká prsíčka jedničky mňam za 500 jsem ji mrdal a potřebuji vědět jméno. Sára? Já toho mám tolik, že jsem zapomněl a při úklidu mobilu mi to smazal její číslo, ty jo ta byla, kdo ví kdo to je? Maličká, super tělo, štíhlouhlá, prdelku jak malej kluk, prsíčka ještě nehotový jakoby mňam, scháním ji na mrd znova. Kdo by věděl kdo to je? Dávala mi telefoní číslo a já měl lepší mrdy zrovna, určitě víte o koho jde stává a dává na kolejích.
-
- norník závislák
Tak jestli stávala na Cejlu na kolejích, možná ji dávno smetla šalina.
Ty musíš být neskutečně arogantní kokot.

Nějak ti uniklo, že forum je o sdílení, vzájemném sdílení.

A určitě se tobě či podobným všichni přetrhnou, aby ti něco řekli.
vulcan
Ale já se nemám o co podělit, co se týká mladičké sexy uzoučké nadržené cikánečky (Sára?) protože jsem její číslo smazal a proto ji hledám na mrdání do análu, kde jsem nebyl a vy jste kokoti, psal jsem si zde s kokotem, jako vy, co bydlí přímo na Cejlu, místo toho, aby sledoval situaci dorůstající mládeže, která ťapina zrovna začala makat, lákal po mě bloncku v Králově Poli, tak se vzpamatuje, kokoti jste vy. Vy máte mít situaci monitorovanou.
-
- norník
sorry, ale vyjadřuješ se jako totální kretén, co buď fetuje, nebo má v hlavě nasráno. Konec hlášení.Pánmrdu píše: ↑26 květen 2023 05:59Ale já se nemám o co podělit, co se týká mladičké sexy uzoučké nadržené cikánečky (Sára?) protože jsem její číslo smazal a proto ji hledám na mrdání do análu, kde jsem nebyl a vy jste kokoti, psal jsem si zde s kokotem, jako vy, co bydlí přímo na Cejlu, místo toho, aby sledoval situaci dorůstající mládeže, která ťapina zrovna začala makat, lákal po mě bloncku v Králově Poli, tak se vzpamatuje, kokoti jste vy. Vy máte mít situaci monitorovanou.