Jana z Řep
-
- norník závislák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jana z Řep
Nejsem extra kafar, ale jeji caj a kava mi naprosto vyhovovala, prijemna teplota, dobra chut a dobre davkovani.
šukání smutek zahání
co by to bylo za život umřít bez pořádného šoupnutí?
Kdyz jsi ji neznal a nemas to rad, nejde ti to vysvetlit. Jana byla jako zenska extremne hezka. O to vic vzrusujici bylo uzit si tuhle prasarnu. Byla mila, super profi, milovala to. Vypila dva litry caje aby mela tekutinu a pak na tebe chcala z dvou metru di pusy, nechala se lizat a na konci u sveho orgasmu to na tebe znovu pustila… byla to sveho drruhu bohyne fetise… vyjimecna holka….. byla pro fajnsmkry, co hledaj vic nez beznej sex, co chteji neco extra a ona tomu byla zcela oddana a byla telem i oblicejem fakt madherna…
Nesouhlasím jen s tím že to píšeš v minulem časetygr12 píše: ↑23 květen 2023 00:17Kdyz jsi ji neznal a nemas to rad, nejde ti to vysvetlit. Jana byla jako zenska extremne hezka. O to vic vzrusujici bylo uzit si tuhle prasarnu. Byla mila, super profi, milovala to. Vypila dva litry caje aby mela tekutinu a pak na tebe chcala z dvou metru di pusy, nechala se lizat a na konci u sveho orgasmu to na tebe znovu pustila… byla to sveho drruhu bohyne fetise… vyjimecna holka….. byla pro fajnsmkry, co hledaj vic nez beznej sex, co chteji neco extra a ona tomu byla zcela oddana a byla telem i oblicejem fakt madherna…

Tak nevím, ale asi to nebude nic pro mě. Rád bych si totiž pořádně užil a taky se bojím, aby Jana nebyla moc stará, je mi 27 a někdo tu psal, že už jí je hodně let. Paní domácí se po druhém děcku moc změnila a nechce šoustat, tak hledám příjemnou holku na takovouhle zábavu, nejraději vdanou, nebo ne úplně profi, abych něco nechytl.
Janě je přibližně tolik jako toběEstevez píše: ↑25 květen 2023 15:47Tak nevím, ale asi to nebude nic pro mě. Rád bych si totiž pořádně užil a taky se bojím, aby Jana nebyla moc stará, je mi 27 a někdo tu psal, že už jí je hodně let. Paní domácí se po druhém děcku moc změnila a nechce šoustat, tak hledám příjemnou holku na takovouhle zábavu, nejraději vdanou, nebo ne úplně profi, abych něco nechytl.
nukacola píše: ↑25 květen 2023 20:56Janě je přibližně tolik jako toběEstevez píše: ↑25 květen 2023 15:47Tak nevím, ale asi to nebude nic pro mě. Rád bych si totiž pořádně užil a taky se bojím, aby Jana nebyla moc stará, je mi 27 a někdo tu psal, že už jí je hodně let. Paní domácí se po druhém děcku moc změnila a nechce šoustat, tak hledám příjemnou holku na takovouhle zábavu, nejraději vdanou, nebo ne úplně profi, abych něco nechytl.nebo 30.
Nic není lepší než setkání s Janinou. Jestli se někde bát, že si neuzijes, tak u ní tedy FUCK ne. A co se týče věku.

U ní nehraje takovou roli. U ni opravdu ne. U dámy (a tou ona nepochybně je) se vek neříká,.. ale 30 už jí fakt bylo a ne loni..

To jí bude víc. Já za ní byl prvně v roce 2009 a už to nějakou dobu dělala. Bylo jí tak 23-25. Takže teď jí bude ke čtyřicítce...nukacola píše: ↑25 květen 2023 20:56Janě je přibližně tolik jako toběEstevez píše: ↑25 květen 2023 15:47Tak nevím, ale asi to nebude nic pro mě. Rád bych si totiž pořádně užil a taky se bojím, aby Jana nebyla moc stará, je mi 27 a někdo tu psal, že už jí je hodně let. Paní domácí se po druhém děcku moc změnila a nechce šoustat, tak hledám příjemnou holku na takovouhle zábavu, nejraději vdanou, nebo ne úplně profi, abych něco nechytl.nebo 30.
Ale nemá to smysl řešit, stejně už roky nefunguje ....
Já dokonce už v roce 2008.tygr12 píše: ↑26 květen 2023 11:24To jí bude víc. Já za ní byl prvně v roce 2009 a už to nějakou dobu dělala. Bylo jí tak 23-25. Takže teď jí bude ke čtyřicítce...nukacola píše: ↑25 květen 2023 20:56Janě je přibližně tolik jako toběEstevez píše: ↑25 květen 2023 15:47Tak nevím, ale asi to nebude nic pro mě. Rád bych si totiž pořádně užil a taky se bojím, aby Jana nebyla moc stará, je mi 27 a někdo tu psal, že už jí je hodně let. Paní domácí se po druhém děcku moc změnila a nechce šoustat, tak hledám příjemnou holku na takovouhle zábavu, nejraději vdanou, nebo ne úplně profi, abych něco nechytl.nebo 30.
Ale nemá to smysl řešit, stejně už roky nefunguje ....

Myslím,že tě to nemusí trápit.Dle jejich slov se styka jenom s těmi,se kterými chce a nové neprijima.Tak doufejme,že to tak je doopravdy.Estevez píše: ↑25 květen 2023 15:47Tak nevím, ale asi to nebude nic pro mě. Rád bych si totiž pořádně užil a taky se bojím, aby Jana nebyla moc stará, je mi 27 a někdo tu psal, že už jí je hodně let. Paní domácí se po druhém děcku moc změnila a nechce šoustat, tak hledám příjemnou holku na takovouhle zábavu, nejraději vdanou, nebo ne úplně profi, abych něco nechytl.
Email jsem tu na ní našel, ale ještě jsem jí nenapsal. I když mě nějak zrovna tahle Jana hodně láká, nechci se zklamat. Aby nebyla stará jak moje máma, to bych nedal. A BDSM taky moc nemusím. Taky nemám hodně peněz, ještě rok dodělávám školu, protože jsem přerušil a šel dělat, jak se narodilo první děcko. Tak si jen potřebuju občas užít, protože škola, práce, doma naštvaná paní domácí, se kterou teď nic není, dva malí indiáni a pes je záběr na věšák.
Tak to Janička asi není nic pro tebe. Ne, že by byla stará či dokonce ošklivá.. to vůbec. Ono je to ale celé hlavně o tom BDSM. Ona je i velmi empaticka. Čili ti s osobním přístupem třeba nařeže, přiváže tě někam, počůra tě, pichne ti něco někam pustí do tebe elektřtinu, do zadku ti něco nacpe... a vím já co ještě..Estevez píše: ↑28 květen 2023 07:03Email jsem tu na ní našel, ale ještě jsem jí nenapsal. I když mě nějak zrovna tahle Jana hodně láká, nechci se zklamat. Aby nebyla stará jak moje máma, to bych nedal. A BDSM taky moc nemusím. Taky nemám hodně peněz, ještě rok dodělávám školu, protože jsem přerušil a šel dělat, jak se narodilo první děcko. Tak si jen potřebuju občas užít, protože škola, práce, doma naštvaná paní domácí, se kterou teď nic není, dva malí indiáni a pes je záběr na věšák.

Její velkou předností je, že POZNÁ kdo potřebuje serezat a jak hodně. Tedy jestli krvava jelita, či jen takové lochtani, kdo chce svázat, kdo počurat a komu a jak velký umelak do zadku a tak. Navíc to dělá zručně, profesionalne a moc ji to u toho sluši. A hlavně její povolání je ji i koníčkem

A jako bonus, máš-li na to, si můžeš popovídat třeba o přírodě, cestování, světové i české literatuře... a dalších intelektuálních tématech. A fungující e-mail tu tušim nemá
Ano, u dámy se věk většinou neříká, ale toto jsou stránky pro sdílení informací, tedy zmiňovaná je narozena v r. 1982, nicméně vypadá minimálně o deset let mladší. Dalo by se říci stále stejně celých 14 let, co se s ní scházím.nemo13 píše: ↑26 květen 2023 06:50nukacola píše: ↑25 květen 2023 20:56Janě je přibližně tolik jako toběEstevez píše: ↑25 květen 2023 15:47Tak nevím, ale asi to nebude nic pro mě. Rád bych si totiž pořádně užil a taky se bojím, aby Jana nebyla moc stará, je mi 27 a někdo tu psal, že už jí je hodně let. Paní domácí se po druhém děcku moc změnila a nechce šoustat, tak hledám příjemnou holku na takovouhle zábavu, nejraději vdanou, nebo ne úplně profi, abych něco nechytl.nebo 30.
Nic není lepší než setkání s Janinou. Jestli se někde bát, že si neuzijes, tak u ní tedy FUCK ne. A co se týče věku.![]()
U ní nehraje takovou roli. U ni opravdu ne. U dámy (a tou ona nepochybně je) se vek neříká,.. ale 30 už jí fakt bylo a ne loni..Ona je prostě přírodní úkaz. Toho, že není dostatečně krásná, či působí nejak staře... toho se vůbec neboj...
![]()
-
- norník závislák
- Kontaktovat uživatele:
Sou zenske co s vekem i mladnou
.
No Jana po telefonu mi prijde ze je prave ten typ, ma snad este vice sexy hlas nez mela.

No Jana po telefonu mi prijde ze je prave ten typ, ma snad este vice sexy hlas nez mela.
šukání smutek zahání
Můj moudrý dědeček říkával, že dobré zboží se chválí samo.
Jana inzerovala naposledy cca 15 let zpět, od té doby to nemá zapotřebí..
Takže na tom rčení asi něco bude :-)
Ještě že jí máme, sice je strašně těžké nezamilovat se, ale kdo tohle ustojí a má u ní dveře otevřené, je šťastný člověk :-)
Úryvek z recenze 3.dílu Lady Macbeth z Vin../Hrisni lidé města prazskeho/pisalek píše: ↑včera, 12:57
Můj moudrý dědeček říkával, že dobré zboží se chválí samo.
Jana inzerovala naposledy cca 15 let zpět, od té doby to nemá zapotřebí..
Takže na tom rčení asi něco bude :-)
Ještě že jí máme, sice je strašně těžké nezamilovat se, ale kdo tohle ustojí a má u ní dveře otevřené, je šťastný člověk :-)
*sleduje svůdnou Lady Macbeth na projíždce ulicemi, končící milostní schůzkou s novou obětí, podruhé v ještě hezčí scéně na závěr, když za svou paničkou přicházejí do sanatoria najednou všichni její bývalí milenci s kytkou v ruce (aniž by se vlastně znali). No jasně, láska je někdy prevít *
Paní Ulrychová své muze taky učinila šťastnými,ale ta je trávila olovem,neřezala.. nicméně jiste paralely tu jsou