a ta odlotova taxa ti nerve srdce ???tomaso píše:Jasný no![]()
Mě placení auta vždycky trhá srdce, když vidím jak ty stovky CUC mizí nenávratně v prdeli...když si člověk pomyslí kolik srandy za to může být...
Beru to jako daň za to, když chce člověk něco vidět![]()
Kuba
Moderátor: bullseye
Re: Kuba
-
- začátečník
zdravím nechtěl by někdo letět v lednu nebo únoru ?
španělsky se teprve učím tak bych se k někomu zkušenějšímu přidal
španělsky se teprve učím tak bych se k někomu zkušenějšímu přidal
Report
Matanzas:
Celkové hodně slabé, dá se někdo potkat na diskotéce- La Salsa, Galaxie, La tropicana..
Výstavní kus za 50d.
Santa Clara
Nějaké holky jsem potkal v Mejunje, kam chodí turisti, cena od 20d
Las Tunas-vyhlášená destinace pro Italy, večer v parku je dobré oslovit nějakou dívčinu, většinou mladší ročníky, pozor 16 let minimum
Holguin-večer v parku na hlavním náměstí nebo na diskotéce- ceny od 15-40d.
Celkově atmoška na Kubě pořád dobrá, turistů ubylo oproti boomu za Obamy, změny (investice, růst cen, víc turistů) jsou znát především v blízkosti Havany.
Pořádně si to tam užijte!
Celkové hodně slabé, dá se někdo potkat na diskotéce- La Salsa, Galaxie, La tropicana..
Výstavní kus za 50d.
Santa Clara
Nějaké holky jsem potkal v Mejunje, kam chodí turisti, cena od 20d
Las Tunas-vyhlášená destinace pro Italy, večer v parku je dobré oslovit nějakou dívčinu, většinou mladší ročníky, pozor 16 let minimum
Holguin-večer v parku na hlavním náměstí nebo na diskotéce- ceny od 15-40d.
Celkově atmoška na Kubě pořád dobrá, turistů ubylo oproti boomu za Obamy, změny (investice, růst cen, víc turistů) jsou znát především v blízkosti Havany.
Pořádně si to tam užijte!
Hondatom píše:Chystám se na Kubu Srpen či Září , už tam mám náký kontakt kdo by nám tam se vším pomohl, sehnat holky , výlety, prostě cokoliv bychom si vymysleli.
Přidá se někdo?
Já bych se přidal... jen na tvůj termín asi nebude uplně top počasí.. Já bych až tak říjen spíš listopad
pajk72 píše:Hondatom píše:Chystám se na Kubu Srpen či Září , už tam mám náký kontakt kdo by nám tam se vším pomohl, sehnat holky , výlety, prostě cokoliv bychom si vymysleli.
Přidá se někdo?
Já bych se přidal... jen na tvůj termín asi nebude uplně top počasí.. Já bych až tak říjen spíš listopad
Ok tak třeba říjen, mezitím podniknu něco jiného. Písni mi na. hondatom centrum.cz
Zdravim
V Listopadu letim na Varadero uz jsem tam byl dřív ale nepovedlo se mi tam nic sehnat. Nemate někdo nejakej tip jak tam sehnat prodejny holky? Popřípadně jestli tam někdo tou dobou bude tak se mužem domluvit a vyrazit na lov společně.
Díky za odpovědi
V Listopadu letim na Varadero uz jsem tam byl dřív ale nepovedlo se mi tam nic sehnat. Nemate někdo nejakej tip jak tam sehnat prodejny holky? Popřípadně jestli tam někdo tou dobou bude tak se mužem domluvit a vyrazit na lov společně.
Díky za odpovědi
Varadero je v tomhle na hovno. Musis do Guanabo. Tam je to ráj kurewcracken píše:Zdravim
Díky za odpovědi

To já vím ale nemam na výběrAugusto píše:Varadero je v tomhle na hovno. Musis do Guanabo. Tam je to ráj kurewcracken píše:Zdravim
Díky za odpovědi
Na Varaderu toho moc není. Co vim, tak asi v pondělí je otevřená Tropicana, disco na půl cesty do Matanzas, tam je většinou deset holek na jednoho chlapa, kvalita různá.. Taxikem tak 12 dolarů. Jednou jsem tam byl pařit se dvěma holkama, stačilo se na nějakou jinou usmát a hned mi skákaly do cesty, chytaly za ptáka.. Jinak bych se zeptal taxikářů, kde se dá sehnat chica. Určitě budou v Cardenas nebo v Matanzas, ale policajti občas udělaj zátah na diskotéce a holky pak maj dost repsekt, takže to neni lehký někoho najít. Když člověk bydlí na Varaderu, může se na jednu noc vypravit do Airbnb někam do města a zkusit diskotéku..cracken píše:To já vím ale nemam na výběrAugusto píše:Varadero je v tomhle na hovno. Musis do Guanabo. Tam je to ráj kurewcracken píše:Zdravim
Díky za odpovědi