Zdravím vás norníci,
omlouvám se, ale může mi někdo napsat ceny aktuální za půl hodiny a hodiny v Brně a Hodoníně, u klasiky, o bez, polykání a případně piss.
Jsem nový a připadá mi, že je tam velký rozptyl, ale zajímá mě co je takový průměr.
A pak co je způsobeno cenou od normálu/napadá mě vzhled, sebevědomí, lokalita, věk, praktiky co dělá, zkušenost/nezkušenost. Nebo to tak vůbec není a je to jenom jak si to kdo nasadí? Tudíž mladší hezká nemusí být dražší než starší méně atraktivní
Děkuji moc
OTAZKY A ODPOVEDI (máte-li dotaz na zkušenější norníky)
-
- začátečník
-
- začátečník
Re: OTAZKY A ODPOVEDI (máte-li dotaz na zkušenější norníky)
díky za rady, první teda nebudu řešit, druhé mě potěšilo, že jsem ťapinu udělal, tak snad se to srovná časem. A užíváte Viagru nebo nějakou pomoc, případně kroužky na podporu erekce?39pedro píše: ↑02 srpen 2023 20:12mrdamradporad:
1. Naštěstí se mi to nestalo, ale v recenzích je zde docela často popsáno, že ťapina (tajně hledící na příchozího norníka špehýrkou) náhle utíná všechnu komunikaci a dělá mrtvou. Poslání na jinou adresu je od ní docela kreativní.
Důvodům nerozumíme a nezkoumejme je. Ženy jsou složité a více dají na momentální náladu. Muži jdou více za svým dříve vytýčeným cílem.
Ženy v partnerském (nebo mileneckém) vztahu také často "náhle přestanou mít chuť na sex", přestože ji teď půl dne měly, stačí k tomu, jak na ně dýchneš, nebo něco blbě řekneš, blbě šáhneš. A nebo naopak, začnou ji ve vteřině mít, přestože ji teď týden absolutně neměly. A to je na ženách divný a krásný.
Nemusí to být jenom tvůj vzhled. Mohlo to být cokoliv. Mohla dostat telefonát, mohla řešit něco se svými dětmi, se svým zdravím, cokoliv. Jakékoliv obavy=zabiják sexu. Nejlepší rada je: Vůbec to neřešit. Že konkrétní ťapka otočila je důležitý asi tak, jako když ti zteplá konkrétní pivo. Vyleješ ho, umeješ půllitr a natočíš nové. Nezabejváš se tim. Nerozumuješ na netu, ježišmajra chlapi, mně zteplalo pivo, vám taky, stalo se vám to, co teď? Nejsem teď špatnej, ošklivej chlap?
2. To druhé neznám, měl jsem celý život spíš problémy s předčasným, teď se to zlepšuje.
Já to dělám tak, že se snažím přijít co nejlépe naladěn, v co nejlepším rozpoložení. Když mám chuť šukat z nudy, ze zklamání, z naštvání, tak to si ho radši honim. Když za to mám zaplatit několikanásobek hodinové čisté mzdy, tak ať je to zážitek, na který jsem dobře psychicky připraven.
Já kdyby se ťapka nepředstíraně udělala, tak bych měl velkou radost. A ne byl zklamaný. Protože je to skoro lepší, než opak, vystříkat znuděnou společnici. Sebe můžeš doma dovyhonit 5x, nebo si ze sebe udělat srandu. Reálně udělat ženskou to přeci zas tak časté není.
Re: OTAZKY A ODPOVEDI (máte-li dotaz na zkušenější norníky)
Ahoj, hodíte sem prosím odkazy na stránky obdobné českému nornikovi v zahraničí? Klidně PM. Díky!