Rudná u Prahy ...
Re: Rudná u Prahy ...
Já se v Rudné stavil v sobotu. Na vjezdu osamělá slečna netrpělivě kouřici a nudíci se.... Na lavičce za Mekáčem dvě postarší vyžilé, roztažené a taky nuda . Koukaly po mně ale já neriskoval ostudu s přítomnou přítelkyní.Možná by se tu něco našlo...
se divim že bylo neco vidět, v soboty dycky sou nasraní kamijouni až ven a nevidět pomalu na cestu, natož kdo je kdo, mezi těma davama civilů
Obludárium a jinačí bizár (vč. obskurně předraženejch)
Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale nesmí se s ním nikdy přestat, jinak by nás blbci umlátili čepicema.
Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale nesmí se s ním nikdy přestat, jinak by nás blbci umlátili čepicema.
včerá sem to pomalu projel kolem oběda, samej civil, rodinky všude 

Takže klasika, týpek píše, jak tam přijel náhodou, že se mu nikdo nelíbil,ale nakones smožil s nejhorší možnou štětkou...
Gratuluji, není třeba mazat med kolem pysků... tohle jsem četl už tolikrát...
quote=Michal post_id=6341 time=1163074215]
Zdravim všechny,
podělím se o zážitek z návštěvy parkoviště v Rudné u Prahy. Celé to začalo asi kolem 23. hodiny kdy mi volal šéf, že mám sednout do auta a zajet pro materiály na druhý den k němu doemů do Plzně, protože on onemocněl. Problém byl ten, že jsem byl v té době v Brně
. Vyrazil jsem a za Prahou mne přepadla únava tak jsem zastavil na výše zmíněném místě. Zajel jsem na jedno z mála volných míst a odpočíval jsem. Když jsem tak koukal na holky co mne míjely a nabízely se nestačil jsem se divit. Ve směch holky romské národnosti odbarvené na blond nabízely orál, orál bez, sex v autě a dostala mne jedna co mohla vážit kolem 80 kg. Řekla jen Anál? A už se drala do auta. Myslel jsem, že puknu smíchy, protože při představě, že do toho sudu cokoli a kamkoli strčím, byla opravdu téměř neskutečná
)) Když holka pochopila, že nic nebude označila mne za čůráka a šla. Musim říct, že z těch cca 15 holek co mne za 10 minut minuly stála za zamyšlení jen jedna. Usmála se a zeptala se jestli nechci společnost. Po tváři hezká holka s krásnými prsy a poměrně slušným vyjadřováním ... Překvapilo mně co tam taková holka dělá ... Už jsem o ní uvažoval, protože slova jako privát, prostituka apod. mi rozhodně nejsou cizí, ale vzpomněl jsem si na kamaráda co si z tohoto parkoviště odnesl kapavkua a to jen kuřby bez ... Ale jinak holky co se tam vyskytují jsou ve směs otřesné ... Michal
[/quote]
Gratuluji, není třeba mazat med kolem pysků... tohle jsem četl už tolikrát...
quote=Michal post_id=6341 time=1163074215]
Zdravim všechny,
podělím se o zážitek z návštěvy parkoviště v Rudné u Prahy. Celé to začalo asi kolem 23. hodiny kdy mi volal šéf, že mám sednout do auta a zajet pro materiály na druhý den k němu doemů do Plzně, protože on onemocněl. Problém byl ten, že jsem byl v té době v Brně

[/quote]
mužeš si spravit vole tu citacu, ať z toho pochopím, kdo píše co? editace sou odemčený i dlouho zpětně
dneska už lehce po setmění ve směru na Phu jedna taková obarvená blond akorát zabíhala mezi kamiony, pochybuju, že tam někde parkovala s osobákem, asi zrovna k někomu šla, hernajs
su zvědavé esli se dožiju, že tam na nejakou natrefím ty kokso