Moje nedávne zkušenosti s Opavskými bordely. Pavouk: příjdu, po chvilce se mě ujme starší ale dobře vypadající harcovnice. Říkam si jasan pujdem do toho. Za chvílí že tam má kámošku a že můžem do trojky 4,5k. Říkám že ne že max za 2k, ony že ok. Na pokoji jím to tvalo 10 min ve sprše, potom 5 min kuřba a že končíme. Říkam ja přišel na hodinu. Ony že né a další plky. Tak jsem jim vynadal do kurev ( dá se to považovat za urážku v takovém podniku) šel jsem za vypraseným majitelem, že to je jejich problem a prachy nevrací. Podle jeho slov to nebylo poprvé. Prosím nepište že jsem kokot, to jsem si říkal několik týdnů sám. BTW obě s přízvukem, že prý z Bulhaska, takže jsem naletěl čmoudu.
Angels: 2 harcovnice na gauči, 1 starší, 2 mladší, celkem pěkná. Přisednu k mladší. Byla nějaká odměřena. Měl jsem vypito tak si říkám že o pokec stejně nestojím ( chyba- měl jsem se otočit a vypadnou jako už několikrát předtím). Na pokoji ještě horší. Nasadila kondom tak blbě že se mi to vúbec nelíbilo. U 2 čísla ať mi ho pokouří. Ona že to neděla (wtf- to jsem ji vymluvil) v mezičase když ji klátím zezadu mi říka že nemám přirážet rychle že je romantička (wtf romantiku mám doma) a že když budu agresivní že mě vyhodí vyhazovač a další plky. V tom hlásí že už konec, jenže to mě už přešla chuť a oblíkal se. ( snažila se mě ojebat i na čase). A to jsem tam 2× vyděl hezké mladé holky, jen jsem se k nim nedostal včas.
Tak v Opavě to jede 2 čajky a chtějí 1500 za pocucáni osacu
tiffankanatalka ale je v telefonu s něma prdel , stačí říct že je ti 70 let
735+944+266
To jsou ukrajinky?
Ty jsi dylina. Čajky jsou čistokrevné cikánky. "dylina more mrchožrůt buzerant daj love nebo ti vajica pošlapem ty zubaty čurak nadrženy"
Či chleba jíš toho dceru píchej.
TETOVÁNÍ ŽENÁM NESLUŠÍ - vždyť co může být hezčího než pohled a dotek na přirozenou pokožku. Já osobně nejsem na čmáranice zvědavý.
HNUSÁCI a VŘEDI HOLD MUSÍ PLATIT :mrgreen:
https://www.avizo.cz/erotika/okamzik-pro-skvele-uvolneni-18322504.html#gallery Náhodou sem narazil v Avízu. Moc šancí sem tomu nedával a že fotky budou fake. Čekal sem ledacos, ale byl sem příjemně překvapen. Jen bych řekl že bude starší než udává. Fotky asi souhlasí. Příjemná holka fajn pokec
30 min =1500kč
45min=2000kč
60min=2500kč
CENA JE PEVNÁ!!!PŘÍPADNÉ SMLOUVÁNÍ OKAMŽITĚ BLOKUJI!!!
Tak v Opavě to jede 2 čajky a chtějí 1500 za pocucáni osacu
tiffankanatalka ale je v telefonu s něma prdel , stačí říct že je ti 70 let
735+944+266
Aktuálně působí pod nickem sweetbitches, nabízí kuřbu v autě, chcou 1500 každá a údajně nemají o zájemce nouzi jen doufám, že je to jen pokus dělat ramena a nějací pitomci toto fakt neživí...
Chtěl bych upozornit na jednu podvodnici z modrého webu, kde má profil Viola1993. Nabízela real za FO v Opavě i Bruntále a před tím i v Olomouci. Měla na modrém už několik profilů Rachel1995, Rachelnevada, Rachelnevada1993, Rachelrachel, Gabriellasante. Některé tam ještě možná má. Často mění telefonní čísla i působiště. Domluví se s Vámi a když se má po domluvě sejít, nekomunikuje. Rozhodně jí neplaťte nic předem, ať nedopadne, jako já. A to jsem si říkal, že už to nikdy neudělám a udělal jsem. Za real chtěla ze začátku 1000 a později 1500. Vše s ochranou. Často pije a možná i něco víc. I proto je s ní těžká domluva a slíbené on ní samotné sama nedodrží a to opakovaně. Znám i celé její jméno a místo, kde naposledy nabízela služby.
V případě zájmu sdělím bližší podrobnosti do soukromé zprávy i pošlu civilní foto s jejím obličejem...
Viola1993_1280x1280.jpg
Sebereflexe je důležitá, stejně jako upozornění pro ostatní…, ale klucí: je to marný, je to marný, je to marný.
Přeju ti, ať příště naraziš na fajnou ťapinku;-)
Chtěl bych upozornit na jednu podvodnici z modrého webu, kde má profil Viola1993. Nabízela real za FO v Opavě i Bruntále a před tím i v Olomouci. Měla na modrém už několik profilů Rachel1995, Rachelnevada, Rachelnevada1993, Rachelrachel, Gabriellasante. Některé tam ještě možná má. Často mění telefonní čísla i působiště. Domluví se s Vámi a když se má po domluvě sejít, nekomunikuje. Rozhodně jí neplaťte nic předem, ať nedopadne, jako já. A to jsem si říkal, že už to nikdy neudělám a udělal jsem. Za real chtěla ze začátku 1000 a později 1500. Vše s ochranou. Často pije a možná i něco víc. I proto je s ní těžká domluva a slíbené on ní samotné sama nedodrží a to opakovaně. Znám i celé její jméno a místo, kde naposledy nabízela služby.
V případě zájmu sdělím bližší podrobnosti do soukromé zprávy i pošlu civilní foto s jejím obličejem...
Viola1993_1280x1280.jpg
Asi šla do sebe Viola1993 a po mé informací tady jsem se dočkal nějaké splátky.
Tak uvidím, zda se dočkám úplného zaplacení dopredu uhrazené částky za služby, které nakonec opakovaně neproběhly.