Kladieš otázky, ale teraz sa ťa ja niečo opýtam. Bol si už vôbec niekedy v Thajsku? Ak áno, tak pravdepodobne cca. dva týždne na dovolenke. Nebudem ti tu písať litánie, lebo aj tak si ich "ku srdcu" nevezmeš a nick "nudnýkameň" ti toho napísal celkom dosť. Dám ti len jednu radu. Choď to Thajska na dlhšie, aspoň tri mesiace. Maj za sebou pár "vzťahov" s Thajčankami. Rozprávaj sa s miestnymi obyvateľmi (ideálne aj s mužmi, ak je taká možnosť), expatmi, ktorí tam žijú roky, počúvaj ich príbehy, neraz s tragickým koncom...spoznaj thajskú kultúru, ich myslenie, humor, ich lásku "nadovšetko" ku hmotným statkom, tú ich "masku", za ktorú len ťažko nahliadneš a garantujem Ti, že takéto nápady ti z hlavy rýchlo vyšumia.
Všehochuť
Moderátor: bullseye
-
- pokročilý
Re: Všehochuť
Re: Všehochuť
fenixek píše: ↑17 září 2023 21:16jako taxi zkus mr.T, je prověřený, funguje spolehlivě:
mrtpattayataxi.com
SN hotel plus vypadá dobře, akorát je na 3rd road, což je pro někoho už lehce z ruky, ale já od covidu bývám ještě dál od centra, až u Sukhumvit, na 3rd road chodim na jídlo, je tam hodně dobrých a levných restaurací.
S holkama na hotel by neměl být problém, když jseš na dvojáku sám. Jen se budou muset prokazovat na recepci, pokud je budeš střídat![]()
Většinou je to bez problému, záleží, s jakými podmínkami jsi pokoj bookoval. Jestli budeš platit na místě, už to zaplatíš celé. Já mívám levný hotel, 550 (bahtů za noc), tak mi to zas tak nevadí, když vyrazíme třeba na Loy Krathong na 1 noc do Chanthaburi (zaplatim vlastně 2 hotely, ale zase se nemusim balit a pak zase vybalovat, hlavně se netahám tam a zpátky s kufrem)maji kdyžtak problem stim že se rezervace zruší?