Recenze privátů 2023

priváty v Praze a okolí - hodnocení, zkušenosti, otočky... a o privátech obecně

Odpovědět
strat
panic

Re: Recenze privátů 2023

Příspěvek od strat »

Luka privat Kamila
775519747
https://www.sex.cz/350010?SFI=704&S=0
Lili
1600/30min
Neni co recenzovat, otrasny pristup. Sahnu ji na pavouka pres kalhotky a odstrkuje mi ruce, zacinam tusit pruser. Chvilku ruka a litr gelu dolu a ze pod na mne, jenomze prkno. Inzeruje oral a 69 etc. to ale ze nedela ze to nema rada. Tak a to staci, po10 min a jedu nastvanej pric. Do tvare onicem, foto OK, vek +-, domluva OK= 0/10 !
Nebrat.

ruda_pivrnec
panic

Příspěvek od ruda_pivrnec »

Takze to tu obcas ctu a zatim zadny prispevek, tak jsem se rozhodl ze take prispeju, ikdyz bohuzel zrovna negativne.
Mam rad asiatky, takze jsem chtel zajit za Sawou na Katerinskou u ktere jsem uz byl a bylo to super (mam rad maly kozy, tj. nechci ty asiatky s umelyma). Vcera psaly, a ze prej bude dneska, dneska dohodnu cas a potkam ji zrovna v pruchodu jak si to straduje domu. Uz byla tma a tak me to doslo az kdyz jsem prisel na privat a ona tam nebyla, ze to byla ona :) Hrne se ke me takova macatka s velkyma kozama a nepeknym oblicejem a ze prej je Sawa. Tak ji rikam ze Sawa neni a ze chci ji - ukazala mi jeste jednu podobnou, tak jsem se rozloucil a vypadnul.

To melo byt varovani, jenze kdyz clovek mysli perem tak jen tak nejde domu (bohuzel), tak jsem jel jeste na Konevovu za dalsi - Xixi - slusny fotky, prijdu vypada dobre, kozy sice nema takovy desky jaka Sawa, ale libily se mi, neco mezi 1. - 2., objednam hodinu a jdu do sprchy. Teda nevim kolik mela dneska kseftu, ale delala vse proto aby moc sukat nemusela, dokonce mi tvrdila ze mam spinavy pero - coz je nesmysl, neb jsem si ho predtim ve sprse drhnul.

Je mozny, ze jsem se ji moc nelibil, nejsem zrovna Belmondo, ale je to kurva, tak ma makat. Byl z ni jasne videt ten pristup tak se vystrikej a vypadni, tak jsem se vystrikal a vypadl, protoze takovy chovani proste chut na sex zazene - teda alespon u mne. Cesky neumi ani slovo, anglicky par slov, vyrozumel jsem od ni ze se stehuje na prahu 4 - tam maji nejaky dalsi asijsky bordel, tam jsem nebyl. Je to skoda, protoze proti tomu co jsem videl v te Katerinske mela postavu velice sukatelnou, nicmene za pristup davam nedostatecnou. A s asijskejma slapkama jsem skoncil minimalne na 14 dnu, nez budu zase moc naddrzenej (pak ovsem pujdu za nejakou vyzkousenou - teda snad)

tom20
norník závislák

Příspěvek od tom20 »

Já dám jednu nerecenzi,když jsem se už dopravil ke Floře na Žižkově k Viky s číslem 775051474,podle profilu 49 let. Mě takový ženský berou i když většina z vás je asi neocenní :D Domluva bez problému,příjemná po telefonu. Na místě ovšem volám,protože mi neřekla přesnou adresu. Řekla,že se mnou přece nepočítala,když jsem nezavolal...Měl jsem zavolat kolem 14:15,protože něco měla a potvrdit návštěvu a dovědět se přesné místo,volám ve 14:20 a nic a ve 14:30 mi řekne tohle. To jsem jí hned oponoval,že jsem volal a ona něco mlela a že teprve jede metrem domu. V 15:00 jsem tam měl bejt a ona že už přece slyším metro,ale že může až za hodinu. No nějak jsem to omlel i já,že nemam už čas a návštěvu ani nedokončil,protože mě to neskutečně vytočilo. Bezva jednání. Ale fakt mě zajímá,jestli tam někdo z vás byl a jestli je taková i v sexu,protože podle hledání jsem tu nic nenašel. Ceny to bude pro vás tady něco....:D 2000/30 minut 3000/hodina,ale upozornila mě,že ceny jsou vyšší. Moc jsem ale neušetřil,šel jsem do Showparku,protože se mi nechtělo nic hledat,kde byla nějaká vyšší východňárka s krátkýma vlasama,potetovaná na zádech,nanejvýš 40. Na tyhle ženský moc nejsem,ale byla to docela jízda a sexu jsem se dočkal,dobře kouřila,škoda že ne bez,toho se tady snad nikdo nedočkal :D a docela divoká. Vzala si dvojku za 30 minut,což je tady bohužel ještě nejmenší taxa. Bylo to včera odpoledne,výběr asi jenom z nějakých 7 holek. Jedna mladší tmavší menší mi řekla,že na někoho čeká,ale asi je to dobře,protože mi přišla namyšlená a neuměla česky,dvě blondýny se tam smáli něčemu přes celý kolo,ty mi přišli na mě moc prdlý(vypadali na Ukrajinky) a pak nějaká cikánka,co ležela na posteli s mobilem a černoška co dělala to samý. Pak nějaký co byli na pokoji,ale schovaný,protože si zrovna vybalovali. Lepší je to tu večer,ale když tě tlačí tak co :D Já teda když holka nestojí vyloženě venku,tak jim do pokoje nelezu.

KozelLuis
zkušený norník

Příspěvek od KozelLuis »

strat píše:
08 září 2023 22:44
Luka privat Kamila
775519747
https://www.sex.cz/350010?SFI=704&S=0
Lili
1600/30min
Neni co recenzovat, otrasny pristup. Sahnu ji na pavouka pres kalhotky a odstrkuje mi ruce, zacinam tusit pruser. Chvilku ruka a litr gelu dolu a ze pod na mne, jenomze prkno. Inzeruje oral a 69 etc. to ale ze nedela ze to nema rada. Tak a to staci, po10 min a jedu nastvanej pric. Do tvare onicem, foto OK, vek +-, domluva OK= 0/10 !
Nebrat.
Tak to jsem ji odhadnul dobře a vzal jinou...
Live long and prosper.

Novacek568
pokročilý

Příspěvek od Novacek568 »

Zdar hoši, nemáte někdo zkušenost? Vypadá dost slibně , ale jestli to není nějaká co jí má ze zlata? Měl někdo?
https://www.sex.cz/401100?Kraj=praha&SL ... r=RegD&S=3

tygr12
norník

Příspěvek od tygr12 »

Novacek568 píše:
13 září 2023 21:46
Zdar hoši, nemáte někdo zkušenost? Vypadá dost slibně , ale jestli to není nějaká co jí má ze zlata? Měl někdo?
4.000 na hodinu, lízání plus 500, 0B plus 500, líbání plus 500 - extra jen při vzájemných sympatiích.

Novacek568
pokročilý

Příspěvek od Novacek568 »

tygr12 píše:
14 září 2023 11:20
Novacek568 píše:
4.000 na hodinu, lízání plus 500, 0B plus 500, líbání plus 500 - extra jen při vzájemných sympatiích.
🤣 takže ji ma přece jen ze zlata .
Předpokládám že jinou zkušenost než ceník nemáš , nebo jsi zkusil? 😁

mishacz
začátečník

Příspěvek od mishacz »

Novacek568 píše:
14 září 2023 12:44
tygr12 píše:
14 září 2023 11:20
Novacek568 píše:
🤣 takže ji ma přece jen ze zlata .
Předpokládám že jinou zkušenost než ceník nemáš , nebo jsi zkusil? 😁
Tak sama píše že má smysl pro humor :lol:
Nechat vyhladovět.

Mahojakotyc
norník

Příspěvek od Mahojakotyc »

ruda_pivrnec píše:
09 září 2023 02:09
Takze to tu obcas ctu a zatim zadny prispevek, tak jsem se rozhodl ze take prispeju, ikdyz bohuzel zrovna negativne.
Mam rad asiatky, takze jsem chtel zajit za Sawou na Katerinskou u ktere jsem uz byl a bylo to super (mam rad maly kozy, tj. nechci ty asiatky s umelyma). Vcera psaly, a ze prej bude dneska, dneska dohodnu cas a potkam ji zrovna v pruchodu jak si to straduje domu. Uz byla tma a tak me to doslo az kdyz jsem prisel na privat a ona tam nebyla, ze to byla ona :) Hrne se ke me takova macatka s velkyma kozama a nepeknym oblicejem a ze prej je Sawa. Tak ji rikam ze Sawa neni a ze chci ji - ukazala mi jeste jednu podobnou, tak jsem se rozloucil a vypadnul.

To melo byt varovani, jenze kdyz clovek mysli perem tak jen tak nejde domu (bohuzel), tak jsem jel jeste na Konevovu za dalsi - Xixi - slusny fotky, prijdu vypada dobre, kozy sice nema takovy desky jaka Sawa, ale libily se mi, neco mezi 1. - 2., objednam hodinu a jdu do sprchy. Teda nevim kolik mela dneska kseftu, ale delala vse proto aby moc sukat nemusela, dokonce mi tvrdila ze mam spinavy pero - coz je nesmysl, neb jsem si ho predtim ve sprse drhnul.

Je mozny, ze jsem se ji moc nelibil, nejsem zrovna Belmondo, ale je to kurva, tak ma makat. Byl z ni jasne videt ten pristup tak se vystrikej a vypadni, tak jsem se vystrikal a vypadl, protoze takovy chovani proste chut na sex zazene - teda alespon u mne. Cesky neumi ani slovo, anglicky par slov, vyrozumel jsem od ni ze se stehuje na prahu 4 - tam maji nejaky dalsi asijsky bordel, tam jsem nebyl. Je to skoda, protoze proti tomu co jsem videl v te Katerinske mela postavu velice sukatelnou, nicmene za pristup davam nedostatecnou. A s asijskejma slapkama jsem skoncil minimalne na 14 dnu, nez budu zase moc naddrzenej (pak ovsem pujdu za nejakou vyzkousenou - teda snad)
Belmondovi před prvnim filmem na castingu řekli, že je na film moc ošklivej 😀

pavmar
pokročilý

Příspěvek od pavmar »

nezkoušel někdo na privát přijít v páru, žena muž, nějaký tip na privátnici ze kterou se dá domluvit.? dík za info

Dylenhunt
norník závislák

Příspěvek od Dylenhunt »

za prvý táhni do dotazů, za druhý 15 let akorát sosáš, tak víš co, táhni rovnou do prdele :roll:
Obludárium a jinačí bizár (vč. obskurně předraženejch)

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale nesmí se s ním nikdy přestat, jinak by nás blbci umlátili čepicema.

pavmar
pokročilý

Příspěvek od pavmar »

Dylenhunt píše:
18 září 2023 11:57
za prvý táhni do dotazů, za druhý 15 let akorát sosáš, tak víš co, táhni rovnou do prdele :roll:
za prvé..... ty mě taky.....

kamsnim
pokročilý

Příspěvek od kamsnim »

Zase jsem byl jednou v Praze a zasel na privat hned u metra Stodulky, Habova 2. Domluvenej jsem byl s blondynou, ale vzala si me nejaka cernovlasa ukrajinka. Ukazala se rovnou v pradylku a vypadala luxusne, takze jsem do toho sel. Sice s tim nesouhlasim, ale kdyz uz jsem tam byl mohl jsem cekat nebo si zasukat. 1600 za 30 minut, takovej standard proste. Byt luxusni a kocka taky. Cekat na blondynu by znamenalo, jit hned po predchozim nornikovi, coz se neda vyloucit nikdy, ale je to proste jiny, kdyz o tom vim :).

Na jmeno jsem se ani neptal, takze je tu jen ta ulice. Rozjela to paradnim kourem a pak nasedla, luxusne me vojela a dokonce vedela, ze ma ruce a ze je muze pouzit, coz taky paradne delala. Telo krasny, kozicky tak akorat, ve tvari takovej ten tajemnej usmev. Ja byl spokojenej nadmiru, urcite budu opakovat.

Netopyr
norník

Příspěvek od Netopyr »

mikim01 píše:
03 září 2023 08:12
Zdarec, neví náhodou někdo co se stalo s Privat grace ? Nebo kam se přestěhovali ? Nemůžu se tam vůbec dovolat ani stránky nefungující , díky
Taky bych se k příspěvku s dovolením připl. Měl jsem jej už jako jediný privát, kde bylo vše dle domluv.....
Díky někomu, kdo sdělí více. Naprosto nečekaně, ještě jsem si domlouvali setkání a ... nedostupní.

Ujgur
pokročilý

Příspěvek od Ujgur »

Netopyr píše:
19 září 2023 07:09
mikim01 píše:
03 září 2023 08:12
Zdarec, neví náhodou někdo co se stalo s Privat grace ? Nebo kam se přestěhovali ? Nemůžu se tam vůbec dovolat ani stránky nefungující , díky
Taky bych se k příspěvku s dovolením připl. Měl jsem jej už jako jediný privát, kde bylo vše dle domluv.....
Díky někomu, kdo sdělí více. Naprosto nečekaně, ještě jsem si domlouvali setkání a ... nedostupní.
Vzhledem k tomu, že podobně teď vyšumněl i privát Lovely girls, vypadá to na zátah na pastevce

Odpovědět