Recenze privátů 2023
Re: Recenze privátů 2023
Luka privat Kamila
775519747
https://www.sex.cz/350010?SFI=704&S=0
Lili
1600/30min
Neni co recenzovat, otrasny pristup. Sahnu ji na pavouka pres kalhotky a odstrkuje mi ruce, zacinam tusit pruser. Chvilku ruka a litr gelu dolu a ze pod na mne, jenomze prkno. Inzeruje oral a 69 etc. to ale ze nedela ze to nema rada. Tak a to staci, po10 min a jedu nastvanej pric. Do tvare onicem, foto OK, vek +-, domluva OK= 0/10 !
Nebrat.
775519747
Lili
1600/30min
Neni co recenzovat, otrasny pristup. Sahnu ji na pavouka pres kalhotky a odstrkuje mi ruce, zacinam tusit pruser. Chvilku ruka a litr gelu dolu a ze pod na mne, jenomze prkno. Inzeruje oral a 69 etc. to ale ze nedela ze to nema rada. Tak a to staci, po10 min a jedu nastvanej pric. Do tvare onicem, foto OK, vek +-, domluva OK= 0/10 !
Nebrat.
-
- panic
Takze to tu obcas ctu a zatim zadny prispevek, tak jsem se rozhodl ze take prispeju, ikdyz bohuzel zrovna negativne.
Mam rad asiatky, takze jsem chtel zajit za Sawou na Katerinskou u ktere jsem uz byl a bylo to super (mam rad maly kozy, tj. nechci ty asiatky s umelyma). Vcera psaly, a ze prej bude dneska, dneska dohodnu cas a potkam ji zrovna v pruchodu jak si to straduje domu. Uz byla tma a tak me to doslo az kdyz jsem prisel na privat a ona tam nebyla, ze to byla ona
Hrne se ke me takova macatka s velkyma kozama a nepeknym oblicejem a ze prej je Sawa. Tak ji rikam ze Sawa neni a ze chci ji - ukazala mi jeste jednu podobnou, tak jsem se rozloucil a vypadnul.
To melo byt varovani, jenze kdyz clovek mysli perem tak jen tak nejde domu (bohuzel), tak jsem jel jeste na Konevovu za dalsi - Xixi - slusny fotky, prijdu vypada dobre, kozy sice nema takovy desky jaka Sawa, ale libily se mi, neco mezi 1. - 2., objednam hodinu a jdu do sprchy. Teda nevim kolik mela dneska kseftu, ale delala vse proto aby moc sukat nemusela, dokonce mi tvrdila ze mam spinavy pero - coz je nesmysl, neb jsem si ho predtim ve sprse drhnul.
Je mozny, ze jsem se ji moc nelibil, nejsem zrovna Belmondo, ale je to kurva, tak ma makat. Byl z ni jasne videt ten pristup tak se vystrikej a vypadni, tak jsem se vystrikal a vypadl, protoze takovy chovani proste chut na sex zazene - teda alespon u mne. Cesky neumi ani slovo, anglicky par slov, vyrozumel jsem od ni ze se stehuje na prahu 4 - tam maji nejaky dalsi asijsky bordel, tam jsem nebyl. Je to skoda, protoze proti tomu co jsem videl v te Katerinske mela postavu velice sukatelnou, nicmene za pristup davam nedostatecnou. A s asijskejma slapkama jsem skoncil minimalne na 14 dnu, nez budu zase moc naddrzenej (pak ovsem pujdu za nejakou vyzkousenou - teda snad)
Mam rad asiatky, takze jsem chtel zajit za Sawou na Katerinskou u ktere jsem uz byl a bylo to super (mam rad maly kozy, tj. nechci ty asiatky s umelyma). Vcera psaly, a ze prej bude dneska, dneska dohodnu cas a potkam ji zrovna v pruchodu jak si to straduje domu. Uz byla tma a tak me to doslo az kdyz jsem prisel na privat a ona tam nebyla, ze to byla ona

To melo byt varovani, jenze kdyz clovek mysli perem tak jen tak nejde domu (bohuzel), tak jsem jel jeste na Konevovu za dalsi - Xixi - slusny fotky, prijdu vypada dobre, kozy sice nema takovy desky jaka Sawa, ale libily se mi, neco mezi 1. - 2., objednam hodinu a jdu do sprchy. Teda nevim kolik mela dneska kseftu, ale delala vse proto aby moc sukat nemusela, dokonce mi tvrdila ze mam spinavy pero - coz je nesmysl, neb jsem si ho predtim ve sprse drhnul.
Je mozny, ze jsem se ji moc nelibil, nejsem zrovna Belmondo, ale je to kurva, tak ma makat. Byl z ni jasne videt ten pristup tak se vystrikej a vypadni, tak jsem se vystrikal a vypadl, protoze takovy chovani proste chut na sex zazene - teda alespon u mne. Cesky neumi ani slovo, anglicky par slov, vyrozumel jsem od ni ze se stehuje na prahu 4 - tam maji nejaky dalsi asijsky bordel, tam jsem nebyl. Je to skoda, protoze proti tomu co jsem videl v te Katerinske mela postavu velice sukatelnou, nicmene za pristup davam nedostatecnou. A s asijskejma slapkama jsem skoncil minimalne na 14 dnu, nez budu zase moc naddrzenej (pak ovsem pujdu za nejakou vyzkousenou - teda snad)
Já dám jednu nerecenzi,když jsem se už dopravil ke Floře na Žižkově k Viky s číslem 775051474,podle profilu 49 let. Mě takový ženský berou i když většina z vás je asi neocenní
Domluva bez problému,příjemná po telefonu. Na místě ovšem volám,protože mi neřekla přesnou adresu. Řekla,že se mnou přece nepočítala,když jsem nezavolal...Měl jsem zavolat kolem 14:15,protože něco měla a potvrdit návštěvu a dovědět se přesné místo,volám ve 14:20 a nic a ve 14:30 mi řekne tohle. To jsem jí hned oponoval,že jsem volal a ona něco mlela a že teprve jede metrem domu. V 15:00 jsem tam měl bejt a ona že už přece slyším metro,ale že může až za hodinu. No nějak jsem to omlel i já,že nemam už čas a návštěvu ani nedokončil,protože mě to neskutečně vytočilo. Bezva jednání. Ale fakt mě zajímá,jestli tam někdo z vás byl a jestli je taková i v sexu,protože podle hledání jsem tu nic nenašel. Ceny to bude pro vás tady něco....
2000/30 minut 3000/hodina,ale upozornila mě,že ceny jsou vyšší. Moc jsem ale neušetřil,šel jsem do Showparku,protože se mi nechtělo nic hledat,kde byla nějaká vyšší východňárka s krátkýma vlasama,potetovaná na zádech,nanejvýš 40. Na tyhle ženský moc nejsem,ale byla to docela jízda a sexu jsem se dočkal,dobře kouřila,škoda že ne bez,toho se tady snad nikdo nedočkal
a docela divoká. Vzala si dvojku za 30 minut,což je tady bohužel ještě nejmenší taxa. Bylo to včera odpoledne,výběr asi jenom z nějakých 7 holek. Jedna mladší tmavší menší mi řekla,že na někoho čeká,ale asi je to dobře,protože mi přišla namyšlená a neuměla česky,dvě blondýny se tam smáli něčemu přes celý kolo,ty mi přišli na mě moc prdlý(vypadali na Ukrajinky) a pak nějaká cikánka,co ležela na posteli s mobilem a černoška co dělala to samý. Pak nějaký co byli na pokoji,ale schovaný,protože si zrovna vybalovali. Lepší je to tu večer,ale když tě tlačí tak co
Já teda když holka nestojí vyloženě venku,tak jim do pokoje nelezu.

Tak to jsem ji odhadnul dobře a vzal jinou...strat píše: ↑08 září 2023 22:44Luka privat Kamila
775519747
Lili
1600/30min
Nebrat.
Live long and prosper.
-
- pokročilý
Zdar hoši, nemáte někdo zkušenost? Vypadá dost slibně , ale jestli to není nějaká co jí má ze zlata? Měl někdo?
https://www.sex.cz/401100?Kraj=praha&SL ... r=RegD&S=3
4.000 na hodinu, lízání plus 500, 0B plus 500, líbání plus 500 - extra jen při vzájemných sympatiích.Novacek568 píše: ↑13 září 2023 21:46Zdar hoši, nemáte někdo zkušenost? Vypadá dost slibně , ale jestli to není nějaká co jí má ze zlata? Měl někdo?
-
- pokročilý
tygr12 píše: ↑14 září 2023 11:204.000 na hodinu, lízání plus 500, 0B plus 500, líbání plus 500 - extra jen při vzájemných sympatiích.Novacek568 píše: ↑13 září 2023 21:46Zdar hoši, nemáte někdo zkušenost? Vypadá dost slibně , ale jestli to není nějaká co jí má ze zlata? Měl někdo?
Předpokládám že jinou zkušenost než ceník nemáš , nebo jsi zkusil?
Tak sama píše že má smysl pro humorNovacek568 píše: ↑14 září 2023 12:44tygr12 píše: ↑14 září 2023 11:204.000 na hodinu, lízání plus 500, 0B plus 500, líbání plus 500 - extra jen při vzájemných sympatiích.Novacek568 píše: ↑13 září 2023 21:46Zdar hoši, nemáte někdo zkušenost? Vypadá dost slibně , ale jestli to není nějaká co jí má ze zlata? Měl někdo?
https://www.sex.cz/401100?Kraj=praha&SL ... r=RegD&S=3takže ji ma přece jen ze zlata .
Předpokládám že jinou zkušenost než ceník nemáš , nebo jsi zkusil?![]()

Nechat vyhladovět.
-
- norník
Belmondovi před prvnim filmem na castingu řekli, že je na film moc ošklivejruda_pivrnec píše: ↑09 září 2023 02:09Takze to tu obcas ctu a zatim zadny prispevek, tak jsem se rozhodl ze take prispeju, ikdyz bohuzel zrovna negativne.
Mam rad asiatky, takze jsem chtel zajit za Sawou na Katerinskou u ktere jsem uz byl a bylo to super (mam rad maly kozy, tj. nechci ty asiatky s umelyma). Vcera psaly, a ze prej bude dneska, dneska dohodnu cas a potkam ji zrovna v pruchodu jak si to straduje domu. Uz byla tma a tak me to doslo az kdyz jsem prisel na privat a ona tam nebyla, ze to byla onaHrne se ke me takova macatka s velkyma kozama a nepeknym oblicejem a ze prej je Sawa. Tak ji rikam ze Sawa neni a ze chci ji - ukazala mi jeste jednu podobnou, tak jsem se rozloucil a vypadnul.
nezkoušel někdo na privát přijít v páru, žena muž, nějaký tip na privátnici ze kterou se dá domluvit.? dík za info
za prvý táhni do dotazů, za druhý 15 let akorát sosáš, tak víš co, táhni rovnou do prdele 

Obludárium a jinačí bizár (vč. obskurně předraženejch)
Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale nesmí se s ním nikdy přestat, jinak by nás blbci umlátili čepicema.
Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale nesmí se s ním nikdy přestat, jinak by nás blbci umlátili čepicema.
Zase jsem byl jednou v Praze a zasel na privat hned u metra Stodulky, Habova 2. Domluvenej jsem byl s blondynou, ale vzala si me nejaka cernovlasa ukrajinka. Ukazala se rovnou v pradylku a vypadala luxusne, takze jsem do toho sel. Sice s tim nesouhlasim, ale kdyz uz jsem tam byl mohl jsem cekat nebo si zasukat. 1600 za 30 minut, takovej standard proste. Byt luxusni a kocka taky. Cekat na blondynu by znamenalo, jit hned po predchozim nornikovi, coz se neda vyloucit nikdy, ale je to proste jiny, kdyz o tom vim
.
Na jmeno jsem se ani neptal, takze je tu jen ta ulice. Rozjela to paradnim kourem a pak nasedla, luxusne me vojela a dokonce vedela, ze ma ruce a ze je muze pouzit, coz taky paradne delala. Telo krasny, kozicky tak akorat, ve tvari takovej ten tajemnej usmev. Ja byl spokojenej nadmiru, urcite budu opakovat.

Na jmeno jsem se ani neptal, takze je tu jen ta ulice. Rozjela to paradnim kourem a pak nasedla, luxusne me vojela a dokonce vedela, ze ma ruce a ze je muze pouzit, coz taky paradne delala. Telo krasny, kozicky tak akorat, ve tvari takovej ten tajemnej usmev. Ja byl spokojenej nadmiru, urcite budu opakovat.
Taky bych se k příspěvku s dovolením připl. Měl jsem jej už jako jediný privát, kde bylo vše dle domluv.....
Díky někomu, kdo sdělí více. Naprosto nečekaně, ještě jsem si domlouvali setkání a ... nedostupní.
Vzhledem k tomu, že podobně teď vyšumněl i privát Lovely girls, vypadá to na zátah na pastevce