Filipíny

Japonsko, Vietnam, Indonésie, Indie - vše kromě Thajska.

Moderátoři: bullseye, broucek47

Odpovědět
marks007
norník závislák

Re: Filipíny

Příspěvek od marks007 »

token9 píše:
25 duben 2022 18:54
Zdravim, nevim jak sem hodit novy prispevek, tak pisi odpoved... Chtel jsem se zeptat na ceny na Filipinach co a jak zhruba? Je to stejne jak v Thajsku nebo levnejsi/drazsi? Kolik stoji pivo, nejake streetfood a kolik holka za ST/LT? Ceny nekde v Angeles City a pak napr. ostrovni jako Bohol, Palawan? Nevim prave jeslti koupit letenku do Thajska nebo na Filipiny. Diky za odpoved.
Obecně Filipíny jsou dražší, hotely určitě. Koukni se na Agoda a Booking a srovnej si to, podle mne tak o 1/3 dražší.
Pivo třetinka Pale pilsen - cca 50 PHP v obchodě. V baru 100-150 PHP (1 PHP je 0,45 Kč nyní)
Holky v Angeles v baru 4000 PHP, v Manile chtějí více. Na ulici jsou o trochu levnější.
Streetfood v carinderii cca 60 PHP, ale je to většinou hromada rýže a kousek něčeho, osobně si ten kousek dávám dvojitý, aby jsem měl nějakou slušnou porci masa. Ale filipínské jídlo nepatří k nejlepším, s Thajskem se to nedá srovnat.
Holky na Boholu nebo Palawanu najdeš obtížně, neříkám, že tam nejsou, ale není jich mnoho

Ale pokud si chceš s holkama i pokecat a zažít srandu, nejen sex, Flipíny jsou lepší, protože tu každý mluví anglicky

token9
pokročilý

Příspěvek od token9 »

Diky za odpoved... Jeste dotaz k tem cenam za holky.. Nekde jsem cetl, ze se snad plati bar fine a pak se jeste navic musi dohodnout cena ktera se zaplati te holce? Je to tak? Nebo ty 4000PHP uz je cena se vsim? V Thajsku jsem holky vetsinou nasel nekde na seznamce a tam kolem 1500-2500baht za hodku-celou noc.. (1000-1800kc)...

portos
začátečník

Příspěvek od portos »

token9 píše:
02 květen 2022 23:42
Diky za odpoved... Jeste dotaz k tem cenam za holky.. Nekde jsem cetl, ze se snad plati bar fine a pak se jeste navic musi dohodnout cena ktera se zaplati te holce? Je to tak? Nebo ty 4000PHP uz je cena se vsim? V Thajsku jsem holky vetsinou nasel nekde na seznamce a tam kolem 1500-2500baht za hodku-celou noc.. (1000-1800kc)...
Fine bar se platí pouze pokud si vezmeš holku někde z baru. Já třeba jsem se byl v barech dívat na holky, které předváděly pole dance na tyči. Ale by mně na Filipínách nenapadlo si vzít holku z baru. Jsou to opravdu špinavé holky. Lepší si najít holku na Tinderu, za sex jsem s žádnou nic neplatil. Bohol je na holky mrtvý, Angeles zase má kapavku. Jo a 4k PHP je blbost platit, připomenu, že mnoho „normálních“ žen vydělá měsíčně 5k PHP a živí z toho i své dětí (na Filipínách nejsou žádné alimenty).
„Lidský život se točí pouze kolem sexuality. Na tom se nic nezměnilo a nezmění.“ - Sigmund Freud, rakouský lékař, psychoanalytik a psycholog

token9
pokročilý

Příspěvek od token9 »

portos píše:
03 květen 2022 06:34
token9 píše:
Fine bar se platí pouze pokud si vezmeš holku někde z baru. Já třeba jsem se byl v barech dívat na holky, které předváděly pole dance na tyči. Ale by mně na Filipínách nenapadlo si vzít holku z baru. Jsou to opravdu špinavé holky. Lepší si najít holku na Tinderu, za sex jsem s žádnou nic neplatil. Bohol je na holky mrtvý, Angeles zase má kapavku. Jo a 4k PHP je blbost platit, připomenu, že mnoho „normálních“ žen vydělá měsíčně 5k PHP a živí z toho i své dětí (na Filipínách nejsou žádné alimenty).

OK, takze vesmes to same co jsem delal v Thajsku.. Do baru na cumendu, za pobavenim😊 Holku jsem si nasel na Thaifriendly seznamce a nic jsem neplatil krom utrataty za jidlo, piti... A to byla se mnou delsi dobu. Dik,

portos
začátečník

Příspěvek od portos »

token9 píše:
03 květen 2022 10:25
portos píše:
03 květen 2022 06:34
token9 píše:

OK, takze vesmes to same co jsem delal v Thajsku.. Do baru na cumendu, za pobavenim😊 Holku jsem si nasel na Thaifriendly seznamce a nic jsem neplatil krom utrataty za jidlo, piti... A to byla se mnou delsi dobu. Dik,
Ono na Filipínách není problém holku najít. Největší problém je se holky pak zbavit… :lol:
„Lidský život se točí pouze kolem sexuality. Na tom se nic nezměnilo a nezmění.“ - Sigmund Freud, rakouský lékař, psychoanalytik a psycholog

bing
norník závislák

Příspěvek od bing »

nemáte někdo zkušenost s cestou domů? Žena mí psala, že prý v Clarku na letišti otravují s pcr testy ale to už není pro návrat do čr potřeba. A transit v Dubai se řídí podle pravidel cílové destinace. maj to na strákách Emirates.

A druhá věc, prý teď na Filipínách straší nějakým lockdownem kvůli volbám co jsou tento víkend. Prý nějaké demonstrace tak to chtěj hezky po bolševicku omezit. Tušíte někdo jestli je to jen strašení nebo realita? Bojí se aby se dostala z Filipín... Evidentně už jí víc voní život v Evropě :)

díky

marks007
norník závislák

Příspěvek od marks007 »

Hele já mám pocit, že ten PCR test je filipínské pravidlo, prostě tě bez něho filipínci do letadla nepustí, ale fakt jsem to nezjišťoval.

Jo Filipínci o lockdownu po volbách mluví. Ale na druhou stranu oni věří snad každé pohádce a fake news, která se vyskytne. S covidem to tu není hrozné a pochybuu, že nová vláda, ať to bude Marcos nebo kdokoli jiný, by chtěla zhoršovat ekonomickou situaci, nemají prachy

marks007
norník závislák

Příspěvek od marks007 »

Token, Portos, nevím, kde jste byli a jaké máte zkušenosti. Já to beru ze svých a nějaký ten rok na Filipínách žiju a jako turista za holkama jsem se toho sem najezdil.

Nevím, kolik vám je a jak vypadáte, pokud jste mladí urostlí modelové tak asi holku zadara sbalíte snadno. Neříkám, že to nejde, měl jsem jich docela dost - tedy možná ošklivé tlusté staré jdou snadno, já si vybírám jen štíhlé co se mi líbí a málokdy je jim přes 25. Ale představa, že si hodíte fotku na tinder a filipínky s vámi za hodinu půjdou na večeři a večer je zadara ošukáte, je docela dost mimo realitu. S takovou holkou musíte většinou nějakou dobu - dní udržovat kontakt a pak to jde, počítejte, že jich spousta odpadne, píše jim dalších 150 chlapů. I historky, že oplácaný padesátník půjde na procházku do krámu a domů se vrátí s krásnou mladou filipínkou, které mu dá zadara, no to fakt neee. Existují výjimky, kdy ano, ale opravdu výjimky.

Co funguje, delší psaní s holkou už z ČR, co na vás bude čekat až přijedete, bude si myslet, že jste BF a doufat ve více. Můžete být ještě fikaní a jednu si takto na týden připravit v Manile a další na další týden třeba v Cebu a té první řekněte, že jste odletěli domu.

A ptali jste se na ceny, tak jsem vám je řekl. I holky z Tinderu, co chodí hlavně v Manile nebo Angeles za peníze, si v Manile řeknou 5k, už jsem zažil, že zkusila i 20k PHP. Za 2k s vámi žádná nepůjde, speciálně, pokud jste bílej. To jsou ceny pro filipínský chlapy.

V barech v Angeles jsou ceny 3500-4000 barfine. Tady kdo se ptal to zahrnuje i cenu za sex s holkou, má z toho půlku. Ale očekává se, že jí dáte pár set dýžko ještě. Co si s ní předem domluvte, jestli jde na celou hoc nebo jen na šuk, protože jinak vám po sexu bude chtít na 90% zdrhnout domu. A zeptejte se, jestli dělá BJ, pokud ho chcete, mnohé to nedělají.

To je Angeles, ale mám pocit že v Manile na Burgos se platí bar fine a cena za sex se domlouvá s holkou a vychází to draze, fakt nevím, já si holky z Burgos baru nikdy nebral. Třeba La Cafe nebo Bay Cafe v Ermitě, otázka je, jak se to dnes jmenuje, má jiné pravidlo, tam se neplatil BF, ale s holkou se domluvila cena a jestli LT nebo ST. Jenom se jí musí platit drink, objedná si drahý, to musí.
Holky se dají sehnat i v Robinsons Ermita, loví tam, ale ty jsou taky za peníze. Pak na diskotéce - Royal v Makati například, Tam je to o štěstí, mnohé opět loví za prachy

marks007
norník závislák

Příspěvek od marks007 »

Ještě jedno upozornění k seznamkám jako Tinder, Tantan, ale i Pinalove.
Část holek tam je jen aby prodala nahé obrázky a videa nebo show, často jde o videa a fotky z internetu. Kecy ve stylu nejprve si kup obrázky a pak tě potkám, jsou kecy. Ne nikdy vás nepotká.
Další nešvar je většinou krásně vypadající holka co si s vámi začne povídat, zajímá jí co děláte, odkud jste atd, ptá se dost podrobně a zároveň do toho vkládá flirt. Když se zeptáte vy na její práci nebo ve vhodný okamžik řekne, že je busy, protože zrovna kontroluje své investice, forex, těžení kryptoměn a začne se ptát, zda to děláte taky, zda to nechcete zkusit a že to je legrace a vyděláte peníze. Tak to chlapi taky ne, tím vás lákají na vložení peněz do nějaké investiční platformy. Ty peníze nejspíše projedete a žádnou holku nikdy neuvidíte. Ona ani neexistuje.
No a historky mám hlad, pošli peníze a já tě potkám a pak to je i vrátím, až přijedeš, někdo je nemocný, barák nám zboural tajfun atd. Po vydírání typu, dokaž, že mne miluješ a pomoz mi teď hned, protože umírám hlady nebo mne vystěhují, já ti to vrátím. Tak na to opravdu nikdy neskákejte NIKDY. 99% jsou lži, filipínci takto podvádějí běžně, i když jsou katolíci, přikázání Nepokradeš jim fakt nic neříká

token9
pokročilý

Příspěvek od token9 »

Wow, diky za podrobne vysvetleni Marks007! Po precteni teda asi zvazuji ze radeji booknu zase Thajsko na par tydnu... Ikdyz Filipiny me stale lalaji, ale ted jen z toho duvodu co jsem videl na Internetu obrazku nadhernych plazi, zatok atd... 😅😅

bing
norník závislák

Příspěvek od bing »

Jako na Filipínách je spousta hezkých míst a přijdou mi i zajímaví lidé. Na cestování supr na rychlošuk fakt na prd, asi spíš to Thajsko. Jak píše Marks, ty holky dost často hledají dlouhodobou známost jenže jim na seznamkách píše 150 chlapů a vyhraje ten to co nejvíc naslibuje. Já takhle hledal asi rok půl než jsem našel trochu jinou ženskou, na ní bylo vidět, že to myslí vážně, nechtěla peníze na jídlo ani poslat čokoládu na důkaz lásky.. A z videohovorů bylo vidět, že se jedná o ženskou :)

Tady u nás znám mraky rodin kde je ženská Filipínka a všichni se diví, že jsme se seznámili na seznamce, myslím , že jsme jediní..

A další věc, skoro každá ženská na Filipínách má děti, já snad nepotkal bezdětnou. A hodně z nich jsou svobodné matky.

Ohledně těch testů musím pátrat, psala žena že to stojí nesmysl. I když podle pravidel letecké společnosti není test potřeba ani omylem tak je mi jasný, že na letišti může být vše jinak :(

marks007
norník závislák

Příspěvek od marks007 »

Rychlý šuk a hodně holek za dovolenou jde. Ale jen někde a nebude to zadarmo

bing
norník závislák

Příspěvek od bing »

no ale je to raketa a pokud lidi jezdí do Asie za levným sexem.......

bodaczech
pokročilý

Příspěvek od bodaczech »

Přemýšlím o cestě na Filipíny začátkem června, nebude tam někdo??? A nebo Phuket.....

nudnejkamen
zkušený norník

Příspěvek od nudnejkamen »

Dnes jsem priletel do Manily. Kolem pulnoci jsem se vybral na P.Burgos Street kdyz se to vsude doporucuje asi jako nejlepsi misto na zabavu. Ohledem nightlife na Filipinach mam nulove zkusenosti, sice jsem tady byl v prosinci 2019 par dni jenze cas na spoznavani nocneho zivota jsem cas ani naladu v te dobe nemel. Musim rict jsem po dnesku megazklamanej. Minimum lidi na ulici, jo holky tam jsou a nabizi "masaze". Na ceny jsem se neptal, nikdy neberu devcata z ulice a vzhledove taky nic-moc co jsem se koukal. Celkove se mi filipinky ani moc nelibi, urcite nejmin z SEA. Co jsem si vyguglil gogo bary zname a co se doporucuje snad vsechny zavrene(Bottom, Horizon atd). Poprve jsem projel pesky celou ulici moc rychle a rikal jsem si kde konecne neco bude, jo do par baru/clubu kolem me volali stale abych se kouknul plus devcata z ulici a hodne skupin zebraku(hlavne deti) Vas otravuje po ceste.
Nakonec jsem se usadil v mensim baru Dimples, asi 2dalsi zakaznici tam byli, holky +20 cca. LD za 350 tak jsem si chvili pokecal, chtel jsem vedet proc nejsou lidi nebo kde ted jsou vsichni bohuzel nepomohli mi s info :lol: Mozna 2-3devcata by stali za to, tezko rict, moc velka tma uvnitr. Jako jedine pozitivum hodnotim moznost platby kartou a na rozdil od WS Pattaya zadnej extracharge kvuli poplatkum VISA/MC nehrozi. Pak jsem jeste byl v dalsich klubech par metru odtud jako V8 Gogo, Rascals. Lolipop tusim nebo nejak tak a jeste asi 2dalsi kolem par metru od sebe, vsude mrtvy, par holek kolem 1-2h jedine kde to zilo a bylo nejvic zakazniku byl Neon Night Bar Club, tam bylo hezky plno u biliard, stolu, baru jen me tie devcata kolem moc neohromili tak jsem si dal jen drink sam a radsi zavolal taxi grab a zpet na hotel.
Rad bych dostal par tipu od znalcu kam zajit pro hezci zabavu.
Pripadne zitra mozna zavolam jednu znamu vecer, znam ji asi 2r jenze ne osobne, mam jen fotky a nejakej pokec prebehl mezi nama naposled v kvetnu a mozna nebude ani v Manile. Jen jsem zvedavej jak moc pouziva fotosop :D
Přílohy
IMG_8543.JPG
IMG_8543.JPG (167.91 KiB) Zobrazeno 1282 x
IMG_8545.JPG
IMG_8545.JPG (191.36 KiB) Zobrazeno 1282 x

Odpovědět