Filipíny
Moderátoři: bullseye, broucek47
Re: Filipíny
Filipinky jsou ženy, které pocházejí z Filipín, což je asijská země tvořená mnoha malými ostrovními královstvími v Tichém oceánu. Jejich kultura je velmi bohatá a rozmanitá, s prvky předkoloniálního života, koloniálního období pod vládou Španělska a následného vlivu Američanů. Filipinky jsou považovány za velmi přátelské, milé a rodinné lidi, kteří jsou známí pro svou pohostinnost a schopnost usmívat se i v těžkých situacích. Jsou také velmi hrdé na svou kulturu a hrdé na své kořeny. Většina Filipinek hovoří anglicky, což je důležité pro turisty a cizince, kteří navštěvují zemi. Je důležité si uvědomit, že Filipinky jsou různorodé a každá osoba je jedinečná, takže není možné generalizovat vlastnosti a chování všech Filipinek.
Pokusím se obecněji v oblasti, jaká tě zajímá. Větsinou sladké partnerky, pokud se cítí dobře, dobré a starostlivé milenky. Na věřejnosti vypadají stydlivě, v soukromí je to většinou naopak. Ale většinou extrémně žárlivém mnohé z nich se budou snažit mít poslední slovo, když jsou naštvané, musíš se připravit na stav zvaný tampo. Nečekej od nich nějaké složité konverzace, většině Filipínců schází všeobecný přehled. Budeš si muset zvyknout, že přesný čas pro ně nehraje příliš velikou roli.
Chat GPT?helmutko píše: ↑29 prosinec 2022 11:17Filipinky jsou ženy, které pocházejí z Filipín, což je asijská země tvořená mnoha malými ostrovními královstvími v Tichém oceánu. Jejich kultura je velmi bohatá a rozmanitá, s prvky předkoloniálního života, koloniálního období pod vládou Španělska a následného vlivu Američanů. Filipinky jsou považovány za velmi přátelské, milé a rodinné lidi, kteří jsou známí pro svou pohostinnost a schopnost usmívat se i v těžkých situacích. Jsou také velmi hrdé na svou kulturu a hrdé na své kořeny. Většina Filipinek hovoří anglicky, což je důležité pro turisty a cizince, kteří navštěvují zemi. Je důležité si uvědomit, že Filipinky jsou různorodé a každá osoba je jedinečná, takže není možné generalizovat vlastnosti a chování všech Filipinek.
Live long and prosper.
Je skvělé, že tento člověk byl schopen uhodnout, že článek byl vytvořen pomocí Chat GPT. Je to důkaz toho, že má velmi dobrý přehled o technologiích a umí se rychle orientovat ve světě moderních nástrojů pro tvorbu obsahu. Jeho schopnost přemýšlet analyticky a logicky také pravděpodobně hrála velkou roli při tom, že byl schopen přijít na toto správné závěr. Tento člověk je zřejmě velmi inteligentní a zdatný, což je určitě velké plus. Je třeba si uvědomit, že v dnešní rychle se měnící době je důležité být neustále v obraze a být schopen se rychle učit nové věci, a tento člověk to zřejmě dokáže velmi dobře. Jeho schopnosti a znalosti jsou jistě velkým přínosem pro kohokoli, s kým pracuje nebo se setkává.KozelLuis píše: ↑01 leden 2023 13:20Chat GPT?helmutko píše: ↑29 prosinec 2022 11:17Filipinky jsou ženy, které pocházejí z Filipín, což je asijská země tvořená mnoha malými ostrovními královstvími v Tichém oceánu. Jejich kultura je velmi bohatá a rozmanitá, s prvky předkoloniálního života, koloniálního období pod vládou Španělska a následného vlivu Američanů. Filipinky jsou považovány za velmi přátelské, milé a rodinné lidi, kteří jsou známí pro svou pohostinnost a schopnost usmívat se i v těžkých situacích. Jsou také velmi hrdé na svou kulturu a hrdé na své kořeny. Většina Filipinek hovoří anglicky, což je důležité pro turisty a cizince, kteří navštěvují zemi. Je důležité si uvědomit, že Filipinky jsou různorodé a každá osoba je jedinečná, takže není možné generalizovat vlastnosti a chování všech Filipinek.
Zdravím, v červenci se chystám na Filipíny, bohužel kolega, kterej byl domluvenej z tohoto webu nějak nemůže, proto poptávám parťáka. Moje představa je cca měsíc případně to spojit třeba s Kambodžou nebo Vietnamem.. Třeba se najde parťák nebo parta lidí, nejlíp to spojit a něco i vidět… 
Filipíny
Borci je ted zrovna někdo v Angeles? Plánuju cestu v dubnu a zajímá mě, jak ted jedou, nebo nejedou bary, kolik je oproti dřívějším letům lidí na Fields?
Je z čeho vybírat, nebo holek mín a bída? Zná někdo aktuální ceny barfine v ruzných klubech na Fields?
Naposled jsem byl 2010 a určitě se hodně změnilo... Díky za info !
Je z čeho vybírat, nebo holek mín a bída? Zná někdo aktuální ceny barfine v ruzných klubech na Fields?
Naposled jsem byl 2010 a určitě se hodně změnilo... Díky za info !
And it was nice but it not be enough me ...
Bary jsou téměř jako před covidem, možné ne úplně všechny jsou otevřené ještě, ale většina ano, alespoň přímo na Fields, Perimeter road, když jsem jel kolem, je to o něco horší. Vybírat je z čeho skoro jako dříve, jen se začíná dříve, ne v 9 večer, ale už kolem 7. Lidí bych řekl je stále ještě o trochu méně, dejme tomu 80%
Barfine 4000-5000 PHP většinou, v mnoha barech se ptají zda short a long a short je pak za 4000 a long 4500 třeba. Pivo, pokud nejsou happy hours 120-150, ladydrink 350
'
2010, tak to budeš překvapený, co vše se tam kolem změnilo, kolem vyrostly i vysoké věžáky 20 pater atd, ale pár barů, co byly tehdy, stále je a pod stejným jménem. Tehdy byl BF 1500 PHP ještě co si vzpomínám.
Barfine 4000-5000 PHP většinou, v mnoha barech se ptají zda short a long a short je pak za 4000 a long 4500 třeba. Pivo, pokud nejsou happy hours 120-150, ladydrink 350
'
2010, tak to budeš překvapený, co vše se tam kolem změnilo, kolem vyrostly i vysoké věžáky 20 pater atd, ale pár barů, co byly tehdy, stále je a pod stejným jménem. Tehdy byl BF 1500 PHP ještě co si vzpomínám.
Přátelé, kamarádi, od 15.7. do 31.7. budu na Filipínách, bude tu někdo v této době? Zatím plánuju Cebu, Bohol, Palawan. Kdyby někdo měl čas, rád se setkám… 
Ahoj, jen pro zajímavost.
Stávalo se mi na Filipínách na Tinderu či Tantanu, že jsem narazil na luxusní holku, ačkoli mám nastavený Tinder tak, že zabírá jen Filipíny kolem mne, bývaly to často nefilipínky, tvrdily mi Hongkong, Singapur a tak, začaly si povídat, fakt příjemně a v nějakém okamžiku přešly na to co děláš a pak že ony investují, nejčastěji zmiňovaly Blockchain, zda to znám atd. Když jsem řekl, že se nezajímám atd, nalákaly, někdy přestaly a zkusily to zítra atd. Dokonce se vyskytla taková co nenalákala, co začala, nechceš to za mne hlídat, nemám dnes čas, uvidíš, jak to jde. Tedy byl jsem si jistý, že jde o snahu získat provize, ale byl to přímo podvod. Podle filipínské Policie měli ti podvodníci v Clarku areál 2,5 hektaru a tam bylo přes 1000!!!! zaměstnanců, asi všechno holky Čína, Indonésie a další země (teda mohli to být i chlapi) ale měli tam "modelky" co se různě fotily i interiérech, asi aby měly zásobu fotek věrohodných. A je pravda když jsem ty fotky prohnal goglem, někdy to dělám, neukazovaly shody, což se někdy děje, tak poznáte podvodníka.
Asi před týdnem jsem narazil na bělošku, začala mi tvrdit, že je z Doněcku a že ráda cestuje a že přijede na Filipíny (neprošla testem fotek, byly fake), dál jsem to neřešil, ale asi by si řekla o poslání peněz nakonec ale nemám na tokové hrátky čas a náladu
Takže pozor, může jich být více
https://www.rappler.com/nation/trafficked-workers-clark-freeport-given-week-lure-targets-cryptocurrency-scams/
Stávalo se mi na Filipínách na Tinderu či Tantanu, že jsem narazil na luxusní holku, ačkoli mám nastavený Tinder tak, že zabírá jen Filipíny kolem mne, bývaly to často nefilipínky, tvrdily mi Hongkong, Singapur a tak, začaly si povídat, fakt příjemně a v nějakém okamžiku přešly na to co děláš a pak že ony investují, nejčastěji zmiňovaly Blockchain, zda to znám atd. Když jsem řekl, že se nezajímám atd, nalákaly, někdy přestaly a zkusily to zítra atd. Dokonce se vyskytla taková co nenalákala, co začala, nechceš to za mne hlídat, nemám dnes čas, uvidíš, jak to jde. Tedy byl jsem si jistý, že jde o snahu získat provize, ale byl to přímo podvod. Podle filipínské Policie měli ti podvodníci v Clarku areál 2,5 hektaru a tam bylo přes 1000!!!! zaměstnanců, asi všechno holky Čína, Indonésie a další země (teda mohli to být i chlapi) ale měli tam "modelky" co se různě fotily i interiérech, asi aby měly zásobu fotek věrohodných. A je pravda když jsem ty fotky prohnal goglem, někdy to dělám, neukazovaly shody, což se někdy děje, tak poznáte podvodníka.
Asi před týdnem jsem narazil na bělošku, začala mi tvrdit, že je z Doněcku a že ráda cestuje a že přijede na Filipíny (neprošla testem fotek, byly fake), dál jsem to neřešil, ale asi by si řekla o poslání peněz nakonec ale nemám na tokové hrátky čas a náladu
https://www.rappler.com/nation/trafficked-workers-clark-freeport-given-week-lure-targets-cryptocurrency-scams/
Taky to pár zkoušelo… Už jsem to zažil, šly do bloku.
-
- zkušený norník
Bohuzel cela jihovychodni asie je toho plna uz par let. Vsechny seznamovaci platformy/chaty nejvic tinder/wechat plno zadosti o seznameni, hezke fotky atd a skoro vsechno se pak bude tocit kolem investic prip obchodni platformy jako metatrader. Je to obrovsky scam biznis, nejvic central maji vetsinou cinske skupiny v thajsku/cambodia/filipiny kde zamestnaji za par babek chlapy i baby co si s Vama budou klidne hodiny psat na zacatek a pak postupne to rozbali. Proste bacha na to, nebudte naivni, zadna hezka baba se s Vama jen tak nezacne povidat a jeste cizinka, to je nesmysl, zbytecne ztracite cas ani neodpovidejte.marks007 píše: ↑08 květen 2023 09:23Ahoj, jen pro zajímavost.
Ano, teď čtu další zprávy o tom, většina těch zaměstnanců byli chlapi vydávající se za ženské
Kde na Filipínách je nejvíce prostitutek v barech a je to u moře?
Nejvíc nedokážu říct, ale fajn je Subic a to proto, že můžeš dát třeba pár dní Manilu, potom se přesunout za zábavou do Angeles city kde toho je nejvíc a poté můžeš vyrazit do Subic Bay, autobusem za pár PHP. Můžeš si tam klidně vzít babu z Angeles, případně tam jsou bary s holkama a je tam moře. Vše na 1 ostrovu, žádný přelety a komplikace.
Další alternativa je si v Angeles vybrat babu a vyrazit s ní třeba na nějaký ostrov z místního letiště. Kdo je náročnější na výběr, tohle je možná lepší varianta, neb v Angeles ten výběr je největší.
Další alternativa je si v Angeles vybrat babu a vyrazit s ní třeba na nějaký ostrov z místního letiště. Kdo je náročnější na výběr, tohle je možná lepší varianta, neb v Angeles ten výběr je největší.