SHOWPARK

priváty v Praze a okolí - hodnocení, zkušenosti, otočky... a o privátech obecně

Odpovědět
strejda25
pokročilý

Re: SHOWPARK

Příspěvek od strejda25 »

VINCAK77 píše:
23 červenec 2022 11:01
cestovatel.ov píše:
21 červenec 2022 20:05
Markyz de Sade píše:
21 červenec 2022 00:23
Jo, proto asi píšeš jako retard, co nevychodil ani pátou třídu. :lol:
Jsi mi k smíchu. Kolega tu napsal naprosto uvěřitelnou návštěvu narozdíl od Tebe, obzvlášť jak kolem sebe kopeš. Asi čas na novej pasáckej nick, ne? :lol: Akorát ses odkopal. Ty jsi vážně vydláblo. :lol:
S tím vstupným za litr máš pravdu, dal bych ho taky. Aspoň by tahle sviňská ojebávka, jak na holky tak na klienty, konečně zdechla. :lol:

Už brzy uvidíš retarda postávat někde na rohu ulice :twisted:
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/717803/nevestinec-v-holesovicich-showpark-mel-byt-uz-vyklizeny-majitel-otali-ceka-na-dalsi-soud.html
Tak to uz to bylo 10 let muhehe😂😂😂
Vincaku 77 , ty ses vazne k smichu.. :) :) Ale vic se vyjadrovat k tobe nebudu ...

VINCAK77
norník

Příspěvek od VINCAK77 »

strejda25 píše:
24 červenec 2022 09:46
VINCAK77 píše:
23 červenec 2022 11:01
cestovatel.ov píše:
21 červenec 2022 20:05

Tak to uz to bylo 10 let muhehe😂😂😂
Vincaku 77 , ty ses vazne k smichu.. :) :) Ale vic se vyjadrovat k tobe nebudu ...
K smíchu jsi leda ty a tobě podobny svorcaci😂😂😂

lolitak
zkušený norník

Příspěvek od lolitak »

Vstup 375, většina holek rumunky, češka, španělsko, itálie. Vzal jsem nejmladší, nejměnší, nejdrobnější, neužší, rumunka, holka 20 let, vypadala na daleko méně, pokoj č.12. Vyplazl jsem 2000 za 30 minut, začala kouřem, překvapivě dobrým, nasedla na mě, pomalu ho do sebe nasoukala, ruku na kundě, chytl jsem ji za zadek a přitáhl, jemně mi dala najevo, ať netlačím. Kolem postele zrcadla, paráda se dívat. Přešli jsme na misionáře, to šlo lépe, čuráka jsem do ni nacpal celého, ruku už před kundu nedávala. Po 20 minutách si stěžovala, že jsem promrdal celý čas a ještě se neudělal, dala mi 2 minuty navíc abych se udělal :D. Klasický ojeb, vytahnout prachy, chvíly pokouřit, zásun, rychle se udělej a vypadni.

jackhammer86
panic

Příspěvek od jackhammer86 »

Zkusil někdo z vás starší Agátu starší cca 40-45let :hop: ?

VINCAK77
norník

Příspěvek od VINCAK77 »

jackhammer86 píše:
11 srpen 2022 11:08
Myslis ve skutecnosti pokoj 32 bruneta, pekny prsa, milf, jinak pravym jmenem jinak, zda ona, poskytnu info

Osyrynx
panic

Příspěvek od Osyrynx »

VINCAK77 píše:
21 duben 2022 08:02
Osyrynx píše:
15 duben 2022 13:00
Čau, mám nezvladatelnou chuť jít do SP a už delší dobu chci zkusit jednu věc: koukat na jinýho týpka, jak tam šuká moji oblíbenou děvku, našel by se někdo? A úplně nejradši už dneska, možná ještě před večerem? Přispěju částí ceny. Na tomhle fóru jsem už dýl, ale tohle píšu z jinýho účtu, paqč nechci poznán. A nemusíte se bát, že bych byl gej, fakt ne. :)
A jaká je Tvoje oblíbená? Klidně do toho půjdu, když se mi bude líbit taky
Nemuzu odsud posilat soukrome zpravy, hod sem nejak na sebe mejl prosim. Jinak Elena blondyna a byva na pokoji 17 (pozor Eleny jsou tam minimalne 2).

VINCAK77
norník

Příspěvek od VINCAK77 »

Osyrynx píše:
14 srpen 2022 01:27
VINCAK77 píše:
21 duben 2022 08:02
Osyrynx píše:
15 duben 2022 13:00
Čau, mám nezvladatelnou chuť jít do SP a už delší dobu chci zkusit jednu věc: koukat na jinýho týpka, jak tam šuká moji oblíbenou děvku, našel by se někdo? A úplně nejradši už dneska, možná ještě před večerem? Přispěju částí ceny. Na tomhle fóru jsem už dýl, ale tohle píšu z jinýho účtu, paqč nechci poznán. A nemusíte se bát, že bych byl gej, fakt ne. :)

A jaká je Tvoje oblíbená? Klidně do toho půjdu, když se mi bude líbit taky
Nemuzu odsud posilat soukrome zpravy, hod sem nejak na sebe mejl prosim. Jinak Elena blondyna a byva na pokoji 17 (pozor Eleny jsou tam minimalne 2).
jan.vinci@seznam.cz

hanikraut
pokročilý

Příspěvek od hanikraut »

K tem kecum se nebudu vyjadrovat, nemam proste duvod lhat

Dalsi vecer jsem zasel znova jestli tam nebude Maria, rumunka ktera ma udelany kozy…nebyla zato jsem byl 3x na pokoji a proste kdyz vidis jaky servis mas v klubech v rakousku nebo nemecku, SP proste ma vyhodu ze to je jediny laufhaus v cechach.. mimochodem Vincak, ty kokotek za 1000kc mas vstup do FKK klubi jestli vis co to je

Ema - klasika, znam ji zdavna, ted je bruneta, porad dobra postava ale roboticky sex, kdy porad dava pozor na gumu

Nejaka cernoska, byla hubena a mensi, Roboticky sex

Ella - blond, vylozene pruser, krasna blond holka co ji nebavi sex

Dle webu vidim ze inzeruju navrat Loren, co si ted rika Dalia… to byla snad nejkrasnejsi holka co jsem pichal. Servis ale pruser, prisny zakaz polohy na konika (nema rada), jestli ma nekdo aktualni recenzi byl bych vdecen.

Obecne klub spatny oproti dobe pred koronou, ale snad se to zvedne

VINCAK77
norník

Příspěvek od VINCAK77 »

hanikraut píše:
23 srpen 2022 01:19

Dalsi vecer jsem zasel znova jestli tam nebude Maria, rumunka ktera ma udelany kozy…nebyla zato jsem byl 3x na pokoji a proste kdyz vidis jaky servis mas v klubech v rakousku nebo nemecku, SP proste ma vyhodu ze to je jediny laufhaus v cechach.. mimochodem Vincak, ty kokotek za 1000kc mas vstup do FKK klubi jestli vis co to je

Ema - klasika, znam ji zdavna, ted je bruneta, porad dobra postava ale roboticky sex, kdy porad dava pozor na gumu

Dle webu vidim ze inzeruju navrat Loren, co si ted rika Dalia… to byla snad nejkrasnejsi holka co jsem pichal. Servis ale pruser, prisny zakaz polohy na konika (nema rada), jestli ma nekdo aktualni recenzi byl bych vdecen.

Kokot jsi maximalne ty, ja psal at daji vlezne litr a tim odpadnou zevlaci, honici a svorcaci a i holky budou v leosi pohode. Nauc se cist pitomce

jackhammer86
panic

VINCAK77 píše:
11 srpen 2022 23:56
jackhammer86 píše:
Myslis ve skutecnosti pokoj 32 bruneta, pekny prsa, milf, jinak pravym jmenem jinak, zda ona, poskytnu info
Prosím tebe ne, jedna se o tu co má pokoj 45 někdy 46 tam se hýbe v té to oblasti, nebude to podle mě češka asi Ukrajinka nebo Ruska Proste blond melír atraktivni rysy.

nikolete11
pokročilý

Příspěvek od nikolete11 »

king of bitch píše:
05 srpen 2011 04:49
Jak pise kolega, holky bez zajmu a nebo u beden. Nekolikrat jsem tam byl, z toho 2x na oralu, ten prvni stal myslim 700 Kc ale je to vic jak 8 let zpet, pak jsem tam byl casem jeste na zasunu. Posledni akce byla s cernoskou, ta ale chtela po akci priplatek za oral, nechapal jsem. Ty holky si nektere nenechaji sahnout ani na prsa, lizat jen nejaka a to za priplatek. Ted je to tam sice pekne, krasne predelane pokojiky a holku vidis jak je, takze nehrozi otocka. Ale ten pristup je uz tech 8 let stejne chladny. Holek je tam nejvic po 17 hodine. Ale celkove to nedoporucuji.
Co dopoledne . Dá se tam něco chytnout. ? Nemám samozřejmě na mysli pohlavní choroby ))))))

VINCAK77
norník

Příspěvek od VINCAK77 »

jackhammer86 píše:
23 srpen 2022 16:24
VINCAK77 píše:
jackhammer86 píše:
Prosím tebe ne, jedna se o tu co má pokoj 45 někdy 46 tam se hýbe v té to oblasti, nebude to podle mě češka asi Ukrajinka nebo Ruska Proste blond melír atraktivni rysy.
Aha dik, tak to se pridrzim osvědčené milf Míši z32ky, bruneta, suor pristup, typicka milfka, cistotna, voňavá a je s ni domluva v pohodě

jackhammer86
panic

VINCAK77 píše:
25 srpen 2022 01:31
jackhammer86 píše:
VINCAK77 píše:

Aha dik, tak to se pridrzim osvědčené milf Míši z32ky, bruneta, suor pristup, typicka milfka, cistotna, voňavá a je s ni domluva v pohodě
měl jsi teda s ní zkušenost s agátou ?, pokud jo mužeš popsat tu zkušenost, vidim že jsi jí poznal, ty to tam snad vše musiš znát :P ?
Naposledy upravil(a) jackhammer86 dne 26 srpen 2022 07:19, celkem upraveno 3 x.

VINCAK77
norník

Příspěvek od VINCAK77 »

jackhammer86 píše:
26 srpen 2022 02:02
VINCAK77 píše:
25 srpen 2022 01:31
jackhammer86 píše:

měl jsi teda s ní zkušenost s agátou ?, pokud jo mužeš popsat tu zkušenost, vidim že jsi jí poznal, ty to tam snad vše musiš znát :P ?
Nevim, jak si Míša říká, ja ji znám i mimo park, normálním jménem, ale je pro mnevsrdcive, ma to nejradeji zezadu a lehce tvrdeji. Ráda kouří a hlavně skvěle. Plus ma super nohy, chodidla, ideal na footf. Dake ma dokonalá prsa, řada lidí si mysli, ze silikony, ale ne ne, vim, ze ma své a krásné. Plus není to prázdná nádoba, da se s ni bavit o všem

pepinodsf
norník

Příspěvek od pepinodsf »

VINCAK77 píše:
23 srpen 2022 13:14
hanikraut píše:
23 srpen 2022 01:19

Kokot jsi maximalne ty, ja psal at daji vlezne litr a tim odpadnou zevlaci, honici a svorcaci a i holky budou v leosi pohode. Nauc se cist pitomce
Ahoj, mel jsi Ella111 z usti??

Odpovědět