Pomozte nám pomoci vám s aplikací SEX.cz pro Android
Re: Pomozte nám pomoci vám s aplikací SEX.cz pro Android
Pěkná aplikace ale mohla by mít nějaké maskování názvu. Kdokoli to vidí má hned jasno. Možná i heslo pro spuštění.
Za to bych se taky přimlouval, mělo by to mít nějaký název úplně odlišný a než se to spustí, bylo by potřeba zadat heslo. Myslím, že nejsem jediný ženatý tadycrc píše:Pěkná aplikace ale mohla by mít nějaké maskování názvu. Kdokoli to vidí má hned jasno. Možná i heslo pro spuštění.
-
- norník
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ve spolek, měl by někdo prosím instalaci aplikace? Musel jsem jí odinstalovat a instalační soubor nemohu najít.
Nikdo nezemře jako pana nebo panic - dříve nebo později vyjebe život s každým.
-
- norník závislák
oddělil bych masáže, když si dáte filtry a dáte si holky na sex, tak se tam ukazují masaže, proč? Když tam kategorie pro masaže je také. To ty filtry nefungujou nebo co...
Od tý doby,co je stránka SEX přizpůsobená na mobily,tak v počítači se ukazuje jen malej výřez fotek a ne pořádný rozlišení přes celou obrazovku.Docela to ty galerie zdegradovalo 

-
- norník
- Kontaktovat uživatele:
Já hlavně nechápu, že už nenabízejí ke stažení instalaci aplikace, každému vyhovuje něco jiného. Když jsem je o soubor instalace .apk prosil, tak mi odpověděli, že nic takového nepotřebuju, namyšlení primitivové, Jako by oni měli rozhodovat o tom, co já potřebuju nebo nepotřebuju.
Nikdo nezemře jako pana nebo panic - dříve nebo později vyjebe život s každým.
No to je taky dobrý jednáníHuples píše: ↑15 březen 2021 12:40Já hlavně nechápu, že už nenabízejí ke stažení instalaci aplikace, každému vyhovuje něco jiného. Když jsem je o soubor instalace .apk prosil, tak mi odpověděli, že nic takového nepotřebuju, namyšlení primitivové, Jako by oni měli rozhodovat o tom, co já potřebuju nebo nepotřebuju.